Lifestyle

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Η ζωή σαν παραμύθι που καταλήγει σε διαζύγιο – θρίλερ

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Η ζωή σαν παραμύθι που καταλήγει σε διαζύγιο – θρίλερ
Τα ρόδα που έγιναν αγκάθια: Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος μέσα σ' ένα χρόνο, τα τέσσερα παιδιά, οι 230 νταντάδες, η μετακόμιση στο Κονέκτικατ που έφερε το τέλος και ένα διαζύγιο που μόνο βελούδινο δεν είναι. Το χρονικό ενός γάμου που καταλήγει στα δικαστήρια και σε διατροφή εκατομμυρίων.

Κάποτε τη θεωρούσαν μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας. Με συμμετοχή σε καλλιστεία και με τηλεοπτικές εμφανίσεις που πολλές φορές ήταν… καυτές, η Τζίνα Αλιμόνου αποτελούσε αγαπημένο πρόσωπο των περιοδικών και των lifestyle στηλών. “Πούλαγε”. Όπως πουλάει κάθετι ωραίο. Και η Τζίνα ήταν – και παραμένει – όμορφη και στυλάτη.

Από το 2006, όταν και παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη, σταδιακά άρχισε να χάνεται από την επικαιρότητα. Δεν την είχε ανάγκη. Η ζωή της θα άλλαζε μια και καλή στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Τα περιοδικά δεν σταμάτησαν ποτέ να ασχολούνται φυσικά μαζί της. Η είσοδό της σε μία από τις πλέον ισχυρές οικογένειες της Ελλάδας έβγαζε θέματα. Το ζευγάρι Παύλος Βαρδινογιάννη – Τζίνα Αλιμόνου θα πουλούσε για πάντα. Τώρα, που βγαίνει και το διαζύγιο και η Τζίνα ζητάει 700.000 ευρώ ετησίως για διατροφή, τα media κάνουν… πάρτι.

Όπως έκαναν τις μέρες του γάμου τους. Παύλος Βαρδινογιάννης και Τζίνα Αλιμόνου γνωρίστηκαν το 2005, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στον Αστέρα. Η σχέση φανερώθηκε στη Μύκονο σε ένα πάρτι που έδωσε ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη γιορτή του καθώς και στο ότι έφυγαν μαζί με το σκάφος εκεινού για διακοπές στην Ελούντα. Έμειναν αμέσως μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα εκείνου στο Κολωνάκι. Μόλις το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την πρώτη του σύζυγο Κρίστεν, εκδίδεται, οργανώνεται ο γάμος τους. Η ζωή τους μοιάζει παραμυθένια!

Πριν τον γάμο της με τον Παύλο Βαρδινιγιάννη, η Τζίνα είχε παντρευτεί τον Σίμο Κεδίκογλου, στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Γιος του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σίμου Κεδίκογλου, την είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα με το που την είχε αντικρίσει. Όμως η καριέρα της στο μόντελινγκ και στην τηλεόραση τους απομάκρυνε σύντομα και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση της Τζίνας για το περιοδικό Nitro έφερε τον χωρισμό τους.

Με τον Παύλο Βαρδινογιάννη παντρεύονται ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους. Το 2006 η Τζίνα Αλιμόνου αποφασίζει να αφήσει μια για πάντα πίσω της την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Κρατάει μονάχα το θέατρο, το οποίο αφήνει επίσης όταν γίνεται μητέρα. Θέλει να δώσει όλη της την ενέργεια και την αγάπη στα παιδιά της. Το 2009 έρχεται στη ζωή τους το κοριτσάκι τους, η Αδριάννα και μετακομίζουν στην Εκάλημ ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα αποκτούν τρίδυμα και εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Πάνε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπου ο Παύλος Βαρδινογιάννης δραστηριοποιείται εργασιακά.

Τον Ιούνιο του 2015 βαφτίζουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη τα τρίδυμα τους, με καλεσμένους μόνο από την οικογένεια τους και λίγους κάλους φίλους. Νονοί των παιδιών είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Πολίνα Σαπουνά-Ελλις, ενώ τα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά είναι Σταύρος – Αurelius, Αέλια και Αμαλία. Όσοι βρέθηκαν στη βάφτιση μιλούν για μια λαμπερή και ευτυχισμένη Τζίνα. Ήταν ίσως η τελευταία φορά που την είδαν έτσι.

Ακολουθεί απουσία μηνών. Κανείς δεν μιλάει για το ζευγάρι, κανείς δεν μαθαίνει νέα του, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει αν εκείνη η ζωή σαν παραμύθι συνεχίζεται. Είναι προφανές πως το τέλος του γάμου πλησιάζει και το διαζύγιο γίνεται γνωστό το φθινόπωρο του 2017. Λέγεται πως η Τζίνα αδυνατούσε να ανεχτεί τη ζωή στην πλούσια πολιτεία του Κονέκτικατ, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα και, τον υψηλότερο δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης σ όλες τις ΗΠΑ. Δημόσια φροντισμένα πάρκα, ειδυλλιακή φύση, κόκκινες φυλλωσιές στα δέντρα, μεγάλες ιδιοκτησίες, πολιτισμένη συμπεριφορά, μεγάλοι δρόμοι, καθαριότητα! Το Κονέκτικατ ήταν και είναι η πολιτεία για τους εκλεκτούς του πλούτου, με ασφάλεια, νόμο, ευγένεια και υπέροχες κατοικίες. Τη Τζίνα λένε, φίλες της, την έπνιγε και την έβρισκε «καταθλιπτική» και «θλιβερή».

«Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα» λέει φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά, για να κρύβουν το γλυκό καστανό των ματιών της, η Τζίνα Αλιμόνου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο, εν τω μέσω μιας ομάδας δικηγορών και με τον σύζυγο της να απουσιάζει απ την εκδίκαση για τη λύση του γάμου, μιας και είχε δουλειές στην Αμερική, «εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε ενάμιση μήνα σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου».

Ο πατέρας δίνει ήδη 50.000 ευρώ ως διατροφή το μήνα, αλλά επιθυμεί να πάρει τα τέσσερα παιδιά τους και να μείνει μαζί τους μόνιμα στην Αμερική. Το 2019 θα είναι, όπως λέγεται, η χρονιά για την κύρια δίκη διευθέτησης των οικογενειακών τους ζητημάτων. Πρόσφατα εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του πατέρα σε βάρος της μητέρας, με επίκεντρο της διένεξης τα τέσσερα παιδιά τους. Η πλευρά του επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών και ζήτησε από το δικαστήριο την διενέργεια εξέτασης DNA της εναγόμενης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Έλενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνέχεια να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη εξέταση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι χρήστης ουσιών.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε: «Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα, που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του.

Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε, ήδη, δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα. Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια και τα ίδια τα παιδιά μας. Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης»!

 

Οι 230 νταντάδες!

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει δώσει δικαιώματα σχολιών για προσωπικά θέματα, αυτούς τους δυο αιώνες που ξεχωρίζει με τη δράση της στο αγωνιστικό, οικονομικό, κοινωνικό, ανθρωπιστικό τομέα και δεν αγαπά να δημοσιοποιεί ούτε σχέσεις, ούτε τη λήξη τους. Όμως το θέμα έχει ξεσπάσει και τα δημοσιεύματα φωτίζουν το τέλος αυτού του γάμου. Το Down Town, σε παλαιότερη του έκδοση, ανάμεσα σ άλλα σημειώνει πως «όταν η Τζίνα παντρεύτηκε είχε δηλώσει μηδενικό εισόδημα, γεγονός που λειτουργεί υπέρ της ως προς τη διεκδίκηση της περιουσίας. Επίσης, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ότι δεν θα ασχοληθεί με το modeling. Κάτι που το τήρησε…».

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, λοιπόν, παρά το ό,τι συνηθίζεται στους γάμους με πολύ ευκατάστατους ανθρώπους, δεν έβαλε ποτέ την Τζίνα Αλιμόνου να υπογράψει πριν από το γάμο τους συμβόλαιο, που να της απαγορεύει να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας. Φαίνεται μόνο να ήθελε μια ήσυχη, οικογενειακή ζωή, χωρίς μοντελινγκ, ή με κοσμικότητα. Μέσα σ όλα, στην Espresso φιλοξενήθηκε η μαρτυρία του υπευθύνου ασφάλειας της οικογένειας που δήλωσε ότι η οικογένεια έχει αλλάξει διακόσιες τριάντα (230) νταντάδες τα τελευταία εννέα χρόνια, λόγω της δύστροπης συμπεριφοράς της Τζίνας Αλιμόνου. Εν αναμονή των αποφάσεων του δικαστηρίου, η ζωή συνεχίζεται για τους δυο εκείνους, που κάποτε, έζησαν υπέροχα μαζί. Εκείνος, έκανε Πάσχα στο Κονέκτικατ, συντροφιά με την φίλη του χρόνια, δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, με την έντονη διάθεση για ζωή και τον αλέγκρο χαρακτήρα της.

Εκείνη, από την άλλη, δε βγήκε παρα μόνο για να παρακολουθήσει κάποιες παραστάσεις, να πάει στο πάρτι του θεατρικού επιχειρηματία Κάρολου Παυλάκη που γιόρταζε την επιτυχία του έργου «Ο θεός της σφαγής» και για κάποιο καφέ με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τζίνα Αλιμόνου: Ζητάει διατροφή 700.000 ευρώ τον χρόνο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Τζίνα Αλιμόνου: Η σειρά στην οποία την ερωτεύτηκε όλη η Ελλάδα (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments