Αθλητισμός

Δεν τους χωράει το ΟΑΚΑ – Τι ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Δεν τους χωράει το ΟΑΚΑ – Τι ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον τελικό
Χαμός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον τελικό με την ΑΕΚ. "Εκεί θα φανεί ο πρωταθλητής". Τι γίνεται με τα εισιτήρια και γιατί το ΟΑΚΑ μοιάζει... μικρό.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Μετά και τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που χαρίζει και με σφραγίδα πλέον το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν τον τελικό σαν εξιλέωση. Σαν να πρόκειται για τελικό… πρωταθλήματος.

Άλλωστε στα social media εδώ και καιρό όλοι αναφέρουν πως θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να αποδείξει ποιος είναι ο… πραγματικός πρωταθλητής, χαρακτηρίζοντας "χάρτινη" πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Και ανυπομονούν για τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Εκεί που μπορεί οι πληροφορίες να λένε πως οι δύο ομάδες θα πάρουν από 15.000 εισιτήρια περίπου, καθώς πρόθεση της αστυνομίας είναι να μην ανοίξει το πάνω διάζωμα, όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για μια μεγάλη εκδρομή και για να μετατρέψουν την Αθήνα σε… Θεσσαλονίκη.

Αν κρίνει κανείς απ’ όσα γράφουν και λένε οι φίλοι του ΠΑΟΚ, είναι σχεδόν απίθανο να βρεθούν στην Αθήνα μόνο 15.000 οπαδοί της ομάδας. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ πιέζει ώστε να μοιραστούν από την ΕΠΟ περισσότερα εισιτήρια. Είναι δεδομένο πως τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι θα ξεκινήσουν με αεροπλάνα, τρένα, πούλμαν και αυτοκίνητα από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα και θα επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε έβγαλε την απόφαση ο Σκουτέρης – Τι συνέβη με τα βίντεο από τα αποδυτήρια

«Βόμβα» Σαββίδη: «Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου»

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments