Αθλητισμός

Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να βελτιωθούμε…»

Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να βελτιωθούμε…»
Η Ζαλγκίρις νίκησε με διαφορά 20 πόντων τον Ολυμπιακό στο Game 3 της σειράς, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να προκριθεί.

Ο προπονητής των Λιθουανών δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Νομίζω πως παίξαμε με πάθος. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε τον κόσμο να μας στηρίζει έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε μπασκετικά. Οι που μπορείς να αποκλείσεις τον αντίπαλο είναι τα δυσκολότερα στο μπάσκετ και η ομάδα απέναντι μας ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να παίζει τέτοια ματς. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Το καλύτερο είναι ότι πλέον έχουμε το 2-1. Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για το Game 4».

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας για την σπουδαία ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι παίκτες έδειξαν μαχητικό πνεύμα και είναι ώρα να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε ξανά έτοιμοι την Πέμπτη». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments