Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Λιθουανία για την νίκη

Ολυμπιακός: Στην Λιθουανία για την νίκη
Νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός, που παρόλα αυτά θα παλέψει για την νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά σχετικά με το ποιος θα βρεθεί στους ”4” της Euroleague.

Προβλήματα εξακολουθούν να απασχολούν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν προπονήθηκαν χθες, Δευτέρα, και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν από τον αγώνα. Την λίστα των αμφίβολων συμπληρώνουν οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης.

”Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και στην επίθεση. Αν δεν παίξουμε καλά στην επίθεση, θα τους δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να τρέξουν”, είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως, η Ζαλγκίρις θα παραταχθεί πλήρης, έχοντας στο πλευρό της και έναν ακόμη παίκτη… τον κόσμο της. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες (Ισπανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με αντι-Μιραλάς

Tι συμφώνησαν ΕΠΟ – FIFA – UEFA για την αποφυγή του Grexit

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments