Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: 22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του νεκρού βρέφος

Νέα Σμύρνη: 22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του νεκρού βρέφος
Η νεαρή γυναίκα μένει σε μία από τις τέσσερις πολυκατοικίες, που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο χώρο όπου εντοπίστηκε το άτυχο νεογνό.

Μία 22χρονη κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται για την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή γυναίκα μένει σε μία από τις τέσσερις πολυκατοικίες, που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο χώρο, όπου εντοπίστηκε το άτυχο νεογνό. Είναι φοιτήτρια και ενδεχομένως είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Μετά το τέλος της ανάκρισής της, η κοπέλα, κατά πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, η 22χρονη φοιτούσε σε ΤΕΙ της Καλαμάτας και πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην αρχή κρατούσε κρυφή από τη μητέρα της, την εγκυμοσύνη, καθώς το… βάρος της, την βοηθούσε να το κρύβει, ωστόσο η μητέρα της, υπάλληλος τράπεζας, δεν άργησε να το ανακαλύψει. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα πολλές φορές καθάριζε την πολυκατοικία, για να στέλνει χρήματα στην κόρη της. Στο σημείο αυτό οι Αρχές «δένουν» και την πληροφορία που εξετάζεται, ότι η μητέρα ήταν εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία για το βρέφος στον ακάλυπτο, θέλοντας ίσως να απομακρύνει τις υποψίες από την κόρη της.

Πριν από τρεις μέρες, η Αστυνομία ζήτησε και πήρε δείγμα σάλιου από την 22χρονη, η οποία σήμερα συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ για Τσίπρα: Τον διαψεύδουν οι βουλευτές του για την καθαρή έξοδο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να μπει σε καμία λογική ανταλλαγής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments