Διεθνή

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Θα εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας στο Αιγαίο

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Θα εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας στο Αιγαίο
Σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε πως η Τουρκία θα εφαρμόσει πολιτικές στο Αιγαίο σύμφωνα με τα συμφέροντα του λαού της.

Κατά την ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος σημείωσε πως η πολιτική της Τουρκίας θα είναι πάντοτε σύμφωνη με τα συμφέροντα του λαού και της χώρας. 

Ο Ερντογάν τόνισε: «Από την Κύπρο ως το Αιγαίο από τη μαύρη θάλασσα έως τη Θράκη θα εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνα με τα συμφέροντα του λαού και της χώρας μας».

O τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε πυρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου γιατί παραχώρησε 15 βουλευτές του στην Μεράλ Ακσενέρ προκειμένου το κόμμα της να είναι υποψήφιο απέναντι στον Ερντογάν.

Μιλώντας για τα γεγονότα της βραδιάς του πραξικοπήματος, κατηγόρησε τον Κιλιτσντάρογλου, ότι το έσκασε και κρύφτηκε και ότι μόνο εκείνος αντιμετώπισε τους πραξικοπηματίες.

«Πίνατε καφέ κ. Κιλιτσντάρογλου, ενώ εμείς ήμασταν εδώ με τους εθνικούς μας ήρωες», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Ερντογάν θέλει να κάνει προεκλογική ομιλία στην ΓερμανίαFace – Γιγίτ Μπουλούτ: Αυτός είναι ο σύμβουλος του Ερντογάν που απειλεί πως θα μας "σπάσει τα πόδια"Σύμβουλος Ερντογάν: "Μωρό" η Ελλάδα μπροστά στην ΤουρκίαΜαξίμου: Απαράδεκτη και απορριπτέα η πρόταση Ερντογάν για ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments