Γυναίκα

Η κόντρα και οι μηνύσεις της Πέμης Ζούνη – Μπέσσυς Γιαννοπούλου

Η κόντρα και οι μηνύσεις της Πέμης Ζούνη – Μπέσσυς Γιαννοπούλου
Η Πέμη Ζούνη, στράφηκε κατά της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου κατηγορώντας την για απάτη.

Το σκάνδαλο γύρω από τον πολύκροτο μονόλογο που ερμήνευσε η ηθοποιός υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ανγκ Λι και ανέβηκε στη σκηνή του ιδρύματος Κακογιάννη τους πρώτου μήνες του 2017 ξέσπασε λίγο πριν από τη λήξη των παραστάσεων, όταν πληροφορίες αποκάλυπταν πως ο σκηνοθέτης από την Ταϊβάν δεν έχει καμία σχέση με την παράσταση, με αφορμή το photoshop στις φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν με την Πέμη Ζούνη.

Τότε η ηθοποιός είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη ενώ τόσο η ίδια όσο και το ίδρυμα Κακογιάννη, υπό το βάρος των αποκαλύψεων, στράφηκαν κατά της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου, που είχε αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής της παράστασης, επιρρίπτοντας σε αυτήν τις όποιες ευθύνες για το σκάνδαλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όμως, το Μάρτη του 2018, η παραγωγός φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση. Με υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, όχι μόνο προσκομίζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Άνγκ Λι σκηνοθέτησε την παράσταση, αλλά ζητά και την άσκηση αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης εις βάρος του ιδρύματος και της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ζητεί να ασκηθούν κατά περίπτωση διώξεις για τα αδικήματα – μεταξύ άλλων- της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης στο δικαστήριο, της ψευδούς ανωμότι κατάθεσης, καθώς και της ψευδούς καταμήνυσης εις βάρος της ίδια της ηθοποιού, του συζύγου και της αδερφής της καθώς και των Υπεύθυνων του Ιδρύματος για την ηθική βλάβη που υπέστη!

Η Πέμη Ζούνη, στον απόηχο του σκανδάλου γύρω από την παράσταση στα τέλη Μαρτίου του 2017, στράφηκε κατά της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου κατηγορώντας την για απάτη που της προκάλεσε ζημία άνω των 200.000 ευρώ αλλά και αρπαγή, καθώς με δέλεαρ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση την υποχρέωνε να διαμένει μαζί της σε σπίτι που τους είχε παραχωρήσει ο σύζυγος της ηθοποιού.

Η ηθοποιός κατηγορεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, την παραγωγό ότι παρακολουθούσε και έλεγχε κάθε της βήμα, απομακρύνοντάς την από τους οικείους της. 

«Κάποια στιγμή περνώντας- μαζί με την κυρία Γιαννακοπούλου φυσικά- από το μαγαζί του συζύγου μου μπόρεσα να του δώσω κρυφά ένα σημείωμα, στο οποίο του έλεγα να μην ανησυχεί. Δεν είχα προλάβει να μιλήσω μαζί του για αυ΄τον τον εγκλεισμό και την παρακολούθηση, αφού αυτό είχε συμβεί απροειδοποίητα» επισημαίνει η ηθοποιός και υποστηρίζει ότι έκανε υπομονή για χάρη της καριέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Πίπα ΜίντλετονΝίκος Ανδρέου: Μιλά για τις σχέσεις στην Ελένη Μενεγάκη (vid)Ευαγγελία Αραβανή: Γιόρτασε τα γενέθλια της αδελφής της στον Νίκο Οικονομόπουλο (vid)Μούσα της Maybelline New York η Josephine Skriver

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments