Ζώδια

Αστρολογία Σελήνη 24-25/04 Προσοχή Στην Λεπτομερεια

Αστρολογία Σελήνη 24-25/04 Προσοχή Στην Λεπτομερεια
Αστρολογία Σελήνη στο ζώδιο της Παρθενου.

Αστρολογία Τρίτης 24/04, η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο

Είστε από αυτούς που αναρτάτε συχνά σχόλια ή άρθρα σας στο διαδίκτυο; Μην εκπλαγείτε αν σήμερα λάβετε περισσότερη προσοχή από όση θα αναμένατε.

Μια ανάρτησή σας θα γίνει το θέμα συζήτησης στην πόλη! Δείτε κατά πόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την προβολή, για την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν αποκλείεται σήμερα να βρεθείτε μπροστά σε μια ανέλπιστη εργασιακή ευκαιρία. Επειδή η τύχη μπορεί να σας συναντήσει ακόμα και στη διάρκεια μιας απλής βόλτας στη γειτονιά, ας έχετε πάντα μαζί σας τις επαγγελματικές σας κάρτες. Όσο πιο εύκολα δώσετε τρόπο επαφής σε κάποιον, τόσο πιο πιθανό είναι να επικοινωνήσει μαζί σας!

Μην βιαστείτε να απορρίψετε ένα άτομο από το παρελθόν σας, που μπορεί να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω ενός κοινού γνωστού. Από τη δική σας πλευρά, είναι βέβαιο ότι εξακολουθείτε να τρέφετε κάποια αισθήματα. Από την δική του πλευρά, το πιο πιθανό είναι να θέλει να υπάρξει μια επανασύνδεση.

Αν βρίσκεστε σε φάση διαπραγμάτευσης για την αγορά αυτοκινήτου, ο πωλητής θα βρεθεί μπροστά σε μια ανέλπιστη έκπληξη. Όσο κι αν θεωρούσε ότι θα μπορούσε να σας χειραγωγήσει, τελικά εσείς θα τον ωθήσετε προς μια εξαιρετική συμφωνία προς όφελός σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Μήπως νιώθετε έλξη για δύο άτομα ταυτόχρονα και δεν ξέρετε ποιο να επιλέξετε; Αν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που απαιτεί άμεση επιλογή, δώστε χρόνο και στους δύο ανθρώπους για να διεκδικήσουν εκείνοι την καρδιά σας!

Αστρολογία Τετάρτης 25/04, η Σελήνη διασχίζει την ΠαρθένοΔεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει κάποιος να σας κοροϊδέψει σήμερα. Η διαίσθησή σας θα «συλλάβει» τη διάθεση της εξαπάτησης, από μακριά!

Ένα άτομο που δεν σας εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη, θα σας προσεγγίσει με τη διάθεση να σας μιλήσει για ένα σημαντικό θέμα που κρατά μυστικό. Θα πρέπει να πάρετε μια ρεαλιστική απόφαση για το αν θα συζητήσετε μαζί του, γιατί ουσιαστικά δεν θέλετε να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο.

Κάποιοι άλλοι θα κληθείτε σήμερα να πείτε ψέματα, για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις άλλων. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να αναμιχθείτε σε υποθέσεις τρίτων!

Ίσως οι ειδήσεις να μην είναι όσο θετικές θα θέλατε, αν έχετε δώσει προσφορά για την αγορά ενός ακινήτου. Υπάρχει κάποιος λόγος που χαλάει αυτή η συμφωνία, γι’ αυτό δώστε λίγο χρόνο στις συγκυρίες πριν περάσετε σε μια καινούργια αναζήτηση.

Αν διεκδικείτε μια προαγωγή στον εργασιακό σας χώρο, είναι πιθανό να σκεφτείτε την περίπτωση να κολακέψετε τον προϊστάμενό σας για να του τραβήξετε την προσοχή. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην το παρακάνετε, τα προσόντα σας είναι αρκετά για να σας προωθήσουν.

Η ενέργεια της ημέρας: Μην βιαστείτε να βάλετε υπογραφή σε κάποιο έγγραφο νομικής φύσεως. Ζητήστε ένα περιθώριο χρόνου και φροντίστε να διαβάσετε με προσοχή τα ψιλά γράμματα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments