Ελλάδα

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Παιδί σφηνώθηκε στα κάγκελα σχολείου

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Παιδί σφηνώθηκε στα κάγκελα σχολείου
Το παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ηράκλειο Κρήτης για ένα σοβαρό περιστατικό με παιδί στην οδός Δουκός Μποφώρ στο κέντρο του Ηρακλείου. 

Ένα 15χρονο αγόρι σφηνώθηκε στα κάγκελα της πόρτας με συνέπεια ένα από αυτά και μάλιστα σκουριασμένο, να διαπεράσει το μηρό του και να φτάσει μέχρι την κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έσπευσαν η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο και η αστυνομία και αφού απεγκλωβίστηκε το παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση -παρά τον σοβαρό τραυματισμό του- έχοντας επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα το παιδί βρίσκεται στα ΤΕΠ του νοσοκομείου όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης είπε ότι το παιδί αυτή την ώρα είναι στα ΤΕΠ και στη συνέχεια οι γιατροί θα αποφασίσουν σε ποια κλινική θα νοσηλευτεί. 

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεψαν τις πιστωτικές κάρτες από αυτοκίνητο και άρχισαν τα ψώνιαΝέα Σμύρνη: Την Παρασκευή η απολογία της 22χρονης φοιτήτριαςΟι Έλληνες εξαφανίζονται πια – Τα συγκλονιστικά στοιχεία για το δημογραφικόΤο Μαϊάμι της Ελλάδας βρίσκεται μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα. Ακόμα να πας;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments