Διεθνή

Η πρόεδρος της περιφέρειας Μαδρίτης συνελήφθη να κλέβει καλλυντικά (vid)

Η πρόεδρος της περιφέρειας Μαδρίτης συνελήφθη να κλέβει καλλυντικά (vid)
H Θιφουέντες είχε βάλει στην τσάντα της δύο βαζάκια αντιγηραντικής κρέμας, αξίας 40 ευρώ.

Μετά το σκάνδαλο για το «πλαστό» μεταπτυχιακό της, η πρόεδρος της περιφέρειας της Μαδρίτης, Κριστίνα Θιφουέντες, όπως φαίνεται είχε τάση στην παρανομία. Συγκεκριμένα,  είχε πιαστεί το 2011, να κλέβει καλλυντικά από σούπερ μάρκετ. Το σχετικό βίντεο είδε τώρα το φως της δημοσιότητας και η Ισπανίδα πολιτικός αναγκάστηκε τελικά να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τη νέα αποκάλυψη, το 2011 η Θιφουέντες είχε βάλει στην τσάντα της δύο βαζάκια αντιγηραντικής κρέμας, αξίας 40 ευρώ, χωρίς βέβαια να τα πληρώσει, αλλά την αντιλήφθηκαν και το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που παραδίδει τα καλλυντικά στον υπεύθυνο ασφαλείας του σούπερ μάρκετ.

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι το μεταπτυχιακό της έφερε δύο πλαστογραφημένες υπογραφές και έγινε γνωστό ότι δεν είχε παρακολουθήσει τα μαθήματα, ούτε είχε δώσει εξετάσεις.

Η Θιφουέντες, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, δήλωσε ότι επρόκειτο να παραιτηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά επίσπευσε την ανακοίνωση εξαιτίας των τελευταίων αποκαλύψεων. Αν και παραδέχθηκε ότι το βίντεο από το 2011 είναι αυθεντικό, έκανε λόγο για «καμπάνια παρενόχλησης», με στόχο την καταστροφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΝΤ: Σκληραίνει τους τόνους απέναντι στο φαινόμενο της διαφθοράς

FT: Η ΕΕ θα ενισχύσει Ελλάδα και Ισπανία αντί χωρών της ανατολικής Ευρώπης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments