Ζώδια

Ερωτική Χαρτομαντεία Λενορμαν 26.04 Πέμπτη

Ερωτική Χαρτομαντεία Λενορμαν 26.04 Πέμπτη
Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 07. Το Φίδι (Ντάμα Σπαθί).

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 07. Το Φίδι (Ντάμα Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Ερωτικές απιστίες2 Δύο γυναίκες3 Εκπλήξεις από νεαρή γυναίκα

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:Κριός: Εσείς με όλα αυτά που έχετε περάσει, δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Αντιθέτως έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, γύρω από παλιά και νέα πρόσωπα.

Καρκίνος: Πάρτε αποστάσεις, από το παρελθόν και τον εγωιστή πρώην σας, που σας αναζητά, για να συμπληρώσει την μοναξιά του.

Ζυγός: Χάνετε τον χρόνο και την καλή σας διάθεση, με προσωπικότητες που δεν είναι και τόσο συμβατές, με την δική σας ζωή και πορεία.

Αιγόκερως: Οι απαιτήσεις που έχετε είναι μόνο λογικές από αυτήν την σχέση. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο άνθρωπος σας, που έχει τις δικές του αντιρρήσεις.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Οι λύσεις που υπάρχουν στο τώρα, δεν σας διευκολύνουν για να αισθανθείτε πιο καλά με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να πρέπει να προτείνετε τις δικές σας.

Λέων: Οι πιθανότητες να συναντηθείτε με κάποιον παλιό σας εραστή, είναι πολλές και ειδικά τώρα που εισέρχεται και ο νέος ανατρεπτικός μήνας.

Σκορπιός: Οι μέθοδοι σας, έχουν όντως πιάσει τόπο και έχετε καταφέρει να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που θέλετε. Κρατήστε επίσης χαμηλό προφίλ, στα εργασιακά σας.

Υδροχόος: Οι διαφορετικότητα των δύο συντρόφων, μέσα στην σχέση είναι και ένας καλό δείκτης που φανερώνει, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες, όλα θα αντέξουν για πολύ περισσότερο.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του νέου μήνα, θα σας φέρουν μπροστά σε θετικές εκπλήξεις, που συσχετίζονται με χρήμα, επανασυνδέσεις και νέες φιλίες.

Παρθένος: Οι συναισθηματικές σας ανάγκες, πραγματικά δεν καλύπτονται από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα το δεχτείτε για πολύ ακόμη.

Τοξότης: Είσαστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με καταστάσεις, που χρειάζονται τον χρόνο και την παρουσία σας. Ο άνθρωπος σας, ίσως και αυτό να μην το καταλαβαίνει.

Ιχθύς: Το αποτέλεσμα των καυγάδων σας, είναι ότι στο τώρα δεν μιλάτε καθόλου. Κάντε μια πρώτη κίνηση, για να σπάσει αυτός ο πάγος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments