Αθλητισμός

ΑΕΚ και Ολυμπιακός “σφάζονται” για τους ίδιους στόχους – Έρχεται καυτό καλοκαίρι

ΑΕΚ και Ολυμπιακός “σφάζονται” για τους ίδιους στόχους – Έρχεται καυτό καλοκαίρι
Χαμός για τους καλύτερους που κυκλοφορούν. Μεγάλη μάχη Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τρεις παίκτες. Διαβάστε ποιοι είναι.

Βγαίνουν… μαχαίρια φίλοι μου στο μεταγραφικό παζάρι. Όσοι έχουν λεφτά να διαθέσουν θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά και να ενισχυθούν. Και παράλληλα, να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να ενισχυθεί. ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήδη… ακονίζουν τα ξίφη τους εν όψει καλοκαιριού.

Πρώτα ήταν ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει "πέσιμο" για να… κλέψει τον παίκτη από την ΑΕΚ. Στη συνέχεια ήταν ο Αλμπάνης. Ο σέντερ φορ του Απόλλωνα, ο οποίος αρέσει και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Μάλιστα, η Ένωση φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο και να την έχει προχωρήσει την υπόθεση.

Το νέο όνομα που έχει μπει στη μέση είναι του Μασούρα της Λάρισας. Εδώ φαινόταν ο Ολυμπιακός να έχει τον πρώτο λόγο. Είχε κάνει πρόταση στη Λάρισα και έδειχνε πως ο νεαρός οδεύει προς λιμάνι. Όμως η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει μπάσιμο για να πάρει τον παίκτη. Και οι φήμες λένε ότι ο Μελισσανίδης τα έχει καλά με τον Κούγια και μπορεί να κάνει το κόλπο γκρόσο.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι πάνε για ένα καλοκαίρι… καυτό. Και θα μας απασχολήσουν έντονα οι μεταγραφικές τους κόντρες, κυρίως για Έλληνες παίκτες με προοπτική και μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσο θα λείψει από τα γήπεδα ο Κούτρης

Μιραλάς… τέλος στον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments