Ελλάδα

Κρήτη: Παράγοντας ομάδας στον ανακριτή για προϊόντα μαϊμού

Κρήτη: Παράγοντας ομάδας στον ανακριτή για προϊόντα μαϊμού
Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 29.000 απομιμητικά προϊόντα διαφόρων εταιρειών με τα διαφυγόντα κέρδη να ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Κρήτη, ενώπιον του Ανακριτή Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν για τα χιλιάδες προϊόντα – μαϊμού που βρέθηκαν σε επιχειρήσεις του Δήμου Χερσονήσου οδηγούνται σήμερα, γνωστός αθλητικός παράγοντας, ο γιος του αλλά και ο αδελφός του.

Συγκεκριμένα, οι τρεις συνελήφθησαν μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν σε επιχειρήσεις, τόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος όσο και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ από την Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 29.000 μαϊμού προϊόντα διαφόρων εταιρειών με τα διαφυγόντα κέρδη – σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιρειών – να ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη. Την Τρίτη (24/4) τόσο ο αθλητικός παράγοντας όσο και οι άλλοι δύο άνδρες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ενώ είχαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.

Πηγή: e-kriti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Δυο τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στους Κουνάβους

Κρήτη: Η φωτιά στην αποθήκη τους οδήγησε στο νοσοκομείο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments