Ελλάδα

Απολογείται η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

Απολογείται η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο
Η 22χρονη φοιτήτρια γέννησε μόνη της στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και μετά πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο.

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα η 22χρονη φοιτήτρια από τη Νέα Σμύρνη, η οποία κατηγορείται για παιδοκτονία.

Η νεαρή κοπέλα, όπως κατέθεσε και στην ομολογία της, είχε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από την οικογένειά της. Όταν γέννησε, και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, και έτσι εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι, με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε δημόσια γυναικολογική κλινική, και παρακολουθείται από ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της για τρίτο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της νεαρής κοπέλας, εκείνη «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της».

Ο συνήγορος δήλωσε επίσης πως η ίδια «Μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. 

«Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γειτόνισσα της 22χρονης για το νεκρό μωρό στον ακάλυπτο: «Το πέρασα για κούκλα»Νέα Σμύρνη: Απολογία από το νοσοκομείο για την 22χρονη μητέρα22χρονη σε φίλη της μετά τη γέννα: «Ξεφούσκωσα, δεν θα κρατήσω το μωρό»Νέα Σμύρνη: Την Παρασκευή η απολογία της 22χρονης φοιτήτριας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments