Διεθνή

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς έξω από τζαμί στο Μπέρμιγχαμ – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς έξω από τζαμί στο Μπέρμιγχαμ – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα
Δύο πεζοί τραυματίστηκαν, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το τζαμί Shah Jalal στο Μπέρμιγχαμ, όπως μεταδίδει το RT.

Σύμφωνα με το Reuters, η αστυνομία συνδέει το συμβάν με τρομοκρατία. ”Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενα σύνδεσης με τρομοκρατία και θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα”, ανέφερε αξιωματούχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα εκτιμηθεί η κατάστασή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για δύο άντρες νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20, Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ, ότι ο ένας από τους τραυματίες είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος φαινόταν να είναι πιο ελαφριά, καθώς μπορούσε να περπατήσει.

Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, χρησιμοποίησε ένα ασημί όχημα.

Η αστυνομία έξετάζει όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσει την πορεία του οχήματος και να δοθούν κατευθύνσεις στις ομάδες δράσης.

Η αστυνομία του West Midlands, αναφέρει πως οι δύο τραυματίες είναι άντρες περίπου 20 ετών. Ο φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο άλλος στα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φονικό στη Λευκωσία: Η ματωμένη πιτζάμα "κλειδί" στις έρευνες

Κύπρος: Εξελίξεις στην δολοφονία του ζευγαριού – Σε διαφορετικό χώρο και χρόνο το φονικό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments