Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η απόφαση για τον Σφαιρόπουλο

Ολυμπιακός: Η απόφαση για τον Σφαιρόπουλο
Οι Αγγελόπουλοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Το ανάθεμα των οπαδών της ομάδας για τον αποκλεισμό από το Final 4 μοιραία έχει πέσει στον «τιμονιέρη» του Ολυμπιακού, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει δεχτεί την αμφισβήτηση από τους φίλους της ομάδας, οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του από social media είναι δριμύτατες και η δυσαρέσκεια σίγουρα κάτι παραπάνω από δεδομένη. Δεν διοικούν σίγουρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως συχνά αποτελούν τεράστια δείγμα της κοινής γνώμης.

Μπορεί να έχουμε κάποια αλλαγή; Παρότι ο ‘Ελληνας τεχνικός έχασε τον δεύτερο στόχο της ομάδας του για την χρονιά που διανύουμε, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν είναι εξάλλου στην λογική των αδερφών Αγγελόπουλων, η «ανθρωποφαγία», πόσω δε μάλλον μεσούσης της περιόδου, όταν διακυβεύεται ένας ακόμα τίτλος, δηλαδή το πρωτάθλημα Ελλάδος. 

Οι πρόεδροι της ομάδας συνηθίζουν να προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, όμως ελάχιστες φορές έχουν παρέμβει αναφορικά με τον προπονητή στην εκάστοτε χρονιά που παρατηρούν προβλήματα. Περιμένουν το τέλος της, να πραγματοποιήσουν το ταμείο τότε και να προγραμματίσουν την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

Έτσι θα γίνει λοιπόν και τώρα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το μόνο που έχει απομείνει για την ομάδα του Πειραιά. Και κακά τα ψέματα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι αυτή η κούπα και έπονται οι επόμενες. Το κύπελλο παρότι ένας ακόμα τίτλος, είναι για τους τύπους – έτσι όπως τον έχει καταντήσει και η ίδια η ΕΟΚ – και η Ευρωλίγκα και δη το Final 4 η υπέρβαση για μία ομάδα του μπάτζετ των Πειραιωτών, που βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι την ύπαρξή τους σε κάθε διοργάνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments