Διεθνή

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες
Χθες οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτους για το έγκλημα, τον 23χρονο αδελφό του 33χρονου υπόπτου Λοίζου Τζιωνή, που τελεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση, και την 21χρονη συμβία του.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν ο 23χρονος αδελφός του 33χρονου συλληφθέντος για το διπλό φονικό του Στροβόλου μαζί με την 22χρονη συμβία του οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία για εμπλοκή στο στυγερό έγκλημα.

Ο 23χρονος αδερφός του Λοίζου Τζιωνή εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους φόνους. Κατηγόρησε μάλιστα τον αδερφό του ότι είπε ψέματα και προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει.

Ωστόσο το Δικαστήριο διέταξε διατάγματα κράτησης 8 ημερών για αυτόν και την 21χρονη κοπέλα.

Δήλωσε πως δεν έχει σχέση με τον έγκλημα. Ο Λοίζος Τζιωνής ανακρινόμενος χθες είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει στο σπίτι στο Στρόβολο με τον 23χρονο αδελφό του, ο οποίος – κατά τον Τζιωνή- του είπε: «Τους σκότωσα και του δύο».

Η αστυνομία έχει εντοπίσει νέα τεκμήρια: ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών, ένα ξίφος, ενώ αναζητά μια κουκούλα ή σκούφο. Ακόμη, βρέθηκαν σημειώσεις στο αυτοκίνητο του 33χρονου, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Ο προϊστάμενος της ανακριτικής ομάδας Κούμεττος Κουμέττου ανέφερε στο δικαστήριο ότι βρέθηκε γενετικό υλικό της ύποπτης 22χρονης σε σπαθί, ρόπαλο και σε κορδόνια παπουτσιών συμβίου της.

Ωστόσο, η ίδια υποστήριξε ότι το σπαθί της το έκανε δώρο ο εργοδότης της, ενώ για τα άλλα δύο αντικείμενα δεν είπε τίποτα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον σύμβιό της να έχει στην κατοχή του αυτά τα αντικείμενα.

Στο αυτοκίνητο του 33χρονου βρέθηκαν σημειώσεις σε μικρά βιβλιαράκια τις οποίες είχε γράψει ο Λοίζος Τζιωνής και η 22χρονη.

Αναμένονται εξετάσεις DNA στα τεκμήρια από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ ο 15χρονος γιος των δολοφονηθέντων θα κληθεί για νέα αναγνώριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο : "Σπάει" ο 33χρονος δράστης – Ο αδερφός μου σκότωσε το ζευγάριΕξελίξεις στην διπλή δολοφονία της Κύπρου: Συνελήφθησαν άλλα δυο άτομα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments