Ζώδια

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 28/04 – 04/05

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 28/04 – 04/05
Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 28/04 – 04/05.

Ζώδια Κριός

Μην αποφύγετε μια συζήτηση που θα συμβεί νωρίς αυτή την εβδομάδα λόγω αμηχανίας, μια που θα αποκαλύψει τα συναισθήματα κάποιου για εσάς. Γιατί να το κάνετε; Μπορεί να μην είχατε αυτό στο μυαλό σας, όταν σκεφτόσασταν τον επόμενο έρωτα της ζωής σας; Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, η πραγματική αγάπη βρίσκεται σε αυτό που κρύβεται από κάτω.

Ζώδια Ταύρος

Η Πανσέληνος συμβαίνει στον τομέα της σχέσης σας, αλλά αφορά περισσότερο μια παλιά σχέση και όχι απαραίτητα με το ερωτικό ταίρι σας. Ωστόσο, αυτή η Σελήνη σας επιτρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς δουλεύουν οι σχέσεις για εσάς, πληροφορίες που έρχονται από κάποιον πρώην, ίσως; Είναι καλό να το συζητήσετε, όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται περαιτέρω εξέταση.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν κάνετε τα πράγματα δύσκολα για τον εαυτό σας, γιατί να μην τα απλοποιήσετε; Διαλέξτε μια, μόνο μια, μια πραγματική νέα αγάπη και ότι κι αν έχει κάποιος άλλος που δεν έχουν αυτοί, δεν μπορείτε να έχετε και τα δυο. Μπορείτε να δοκιμάσετε, Δίδυμοι, αλλά στο τέλος μάλλον θα καταλήξετε να μην έχετε κανέναν απ’ τους δυο. Επιλέξτε.

Ζώδια Καρκίνος

Ο τομέας της σχέσης σας βιώνει μια πολλή έντονη περίοδο. Όλα επικεντρώνονται στο μυστικό που έχουν εκείνοι, στο πώς ερωτευτήκατε τόσο πολύ και τόσο έντονα. Πρόβλημα; Όχι, εκτός κι αν κλείνεστε εκεί που πρέπει να ανοιχτείτε. Συναισθηματικό; Ναι. Το αξίζει; Σίγουρα.

Ζώδια Λέων

Μια κοινωνική περίοδος για εσάς, Λέοντες. Μπορεί να καταφθάνουν μυριάδες προσκλήσεις, αλλά εσείς ενδιαφέρεστε περισσότερο να μείνετε σπίτι, μάλλον χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλον αυτό τον θαυμασμό. Ή κάνετε τον εαυτό σας πιο επιθυμητό με το να είστε λιγότερο διαθέσιμοι; Έξυπνο!

Ζώδια Παρθένος

Αν ξέρατε ότι κάποιος σας σκέφτεται, θα είχατε ήδη ξεκινήσει να πηγαίνετε σπίτι του. Δεν διαβάζετε μυαλά, ούτε κι εγώ, γι’ αυτό θα πρέπει να βασιστείτε στη γλώσσα του σώματος και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Ξέρετε ότι αυτός ή αυτή θέλει να κάνετε την κίνησή σας, γι’ αυτό κουνηθείτε!

Ζώδια Ζυγός

Καθώς η Σελήνη αρχίζει να γεμίζει μέχρι τη Δευτέρα, βρίσκεται στον τομέα του εαυτού σας και αντιμετωπίζει τα ερωτήματα του Ερμή. Προετοιμαστείτε για εξαιρετικά έμπειρο φλερτ, κάποιος είναι πολύ γοητευτικός, αλλά είναι αυτό αρκετό για εσάς, Ζυγοί; Μήπως είναι μόνο λόγια;

Ζώδια Σκορπιός

Τα-Νταα! Είναι η δική σας Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα, Σκορπιοί, η μοναδική σας ευκαιρία μέσα στο χρόνο να αφήσετε αυτά τα πράγματα πίσω σας. Ποια πράγματα; Εσείς αποφασίζετε, αλλά αν έχουν να κάνουν με την ερωτική ζωή σας, μπορεί να θέλετε να μάθετε ότι ένας πρώην ή ένας φίλος που συνηθίζει να παρεμβαίνει, δεν πρόκειται να μείνει ήσυχος. Εξαιρετικά, ώρα να ξεκαθαρίσετε επιτέλους τα πράγματα!

Ζώδια Τοξότης

Ήσασταν υποστηρικτικοί, ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν. Αλλά αυτό κάνουν οι φίλοι, σωστά; Ίσως κάποιος έχει διαβάσει λάθος το μήνυμα, Τοξότες. Ίσως κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο; Ξεκαθαρίστε το, ποιος είναι ή δεν είναι στο ερωτικό ραντάρ σας. Μπιπ.

Ζώδια Αιγόκερως

Μοιράζεστε εντελώς νέους ορίζοντες; Κάνετε πράγματα που είναι έξω από την ζώνη άνεσης σας; Μια δοκιμασία για εσάς, Αιγόκεροι; Όχι, όχι δοκιμασία, είναι πιο απλό, κάποιος σας δείχνει νέα, διασκεδαστικά πράγματα και το λατρεύετε. Ένα καλώδιο σας συνδέει ξανά με τη ζωή.

Ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη συνεχίζει να δουλεύει πάνω στη λίστα επαφών της, ψάχνει να βρει ποιος θα ταιριάξει με έναν απρόβλεπτο Υδροχόο, ποιος θα μπορέσει να συμβαδίσει με τις τυχαίες συζητήσεις του και τη διαδικασία σκέψης του. Ένας Δίδυμος, ίσως; Τύποι του αέρα σας πάνε, κάποιου το όνομα ακούγεται στον άνεμο.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα αξίζουν τον κόπο σας, Ιχθύες, όλη η ενδοσκόπηση, όλα τα κι αν, όλα όσα αφήνετε πίσω, όλα τα θαύματα που συνέβησαν στα πρώτα ραντεβού, όλα όσα οδηγούν σε κάποιον που έχει περάσει τα ίδια πράγματα με εσάς. Μοιραστείτε τις ιστορίες σας, για την ακρίβεια θέστε στα ανοιχτά τις αποφάσεις σας. Μια καλή αρχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments