Οικονομία

Θερινό τιμολόγιο ΔΕΗ: Πότε ξεκινάει – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Θερινό τιμολόγιο ΔΕΗ: Πότε ξεκινάει – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον.

Σε ισχύ τίθεται το θερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ από την 1η Μαϊου 2018. Μάλιστα θα αρχίσει να ισχύει για την καλοκαιρινή περίοδο το συνεχές ωράριο 23:00 έως 07:00. Συγκεκριμένα, θα ισχύει όπως κάθε χρόνο, από 1ης Μαΐου 2018 έως 31ης Οκτωβρίου 2018.

Τμηματικό ωράριο και ποια είναι η θερινή περίοδος

Θερινή περίοδος ΔΕΗ: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, 23:00-07:00

Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του). Παράλληλα, ισχύει σε όσους διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής). Με αυτό, εννοείται η μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας).

Τι απαιτείται για την αλλαγή:

Να υποβληθεί σχετική αίτηση αλλαγής ωραρίου για το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο (απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και τα στοιχεία του ΑΦΜ) στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε την επίθεση "Ρουβίκωνα" στη γαλλική πρεσβεία

Επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας από τον ΡουβίκωναΜητσοτάκης για επίθεση Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία: Η χώρα διασύρεται διεθνώς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments