Lifestyle

Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου: Σήριαλ με πολλά επεισόδια το διαζύγιο – Ορίστηκε η επιμέλεια και η διατροφή

Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου:  Σήριαλ με πολλά επεισόδια το διαζύγιο – Ορίστηκε η επιμέλεια και η διατροφή
Ορίστηκε ότι το ποσό τη διατροφής και θα πηγαίνει απευθείας στη μητέρα.

Σε σήριαλ με πολλά επεισόδια φαίνεται πως εξελίσσεται το διαζύγιο της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους, τα οποία όμως τελικά, τα κέρδισε εκείνη. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.

Η διατροφή στη Τζίνα Αλιμόνου και η μετακόμιση

Ορίστηκε ότι το ποσό τη διατροφής θα πηγαίνει απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το ύψος της διατροφής για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8,000 ευρώ τον μήνα, ενώ για το καθένα από τα τρίδυμα, ανέρχεται στις 7,500 ευρώ. Τέλος, 4,000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η Τζίνα Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία. Η Τζίνα Αλιμόνου με τα παιδιά θα παραμείνουν στην κατοικία της Φιλοθέης με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι. 

Η επικοινωνία του Βαρδινογιάννη με τα παιδιά

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

O έρωτας τους και το άδοξο τέλος του γάμου τους

Έρωτας από το μίσος απέχουν αρκετά θα έλεγε κάποιος. Όχι όμως σε όλες τις περιπτώσεις… Η Τζίνα Αλιμόνου, μία από τις ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας από το 2006 -οπότε και παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη- άρχισε να ζει μια παραμυθένια ζωή. Σήμερα όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Από το «αγάπη μου» φτάσαμε στο «εχθρός μου». Και έτσι η ιστορία του Παύλου με την Τζίνα θυμίζει αλησμόνητες σχέσεις που οδηγήθηκαν από τον κεραυνοβόλο έρωτα σε επικούς χωρισμούς.

Παύλος Βαρδινογιάννης και Τζίνα Αλιμόνου γνωρίστηκαν το 2005, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στον Αστέρα. Η σχέση φανερώθηκε στη Μύκονο σε ένα πάρτι που έδωσε ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη γιορτή του καθώς και στο ότι έφυγαν μαζί με το σκάφος εκεινού για διακοπές στην Ελούντα. Έμειναν αμέσως μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα εκείνου στο Κολωνάκι. Μόλις το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την πρώτη του σύζυγο Κρίστεν, εκδίδεται, οργανώνεται ο γάμος τους. Η ζωή τους μοιάζει παραμυθένια.

Μετά από έναν ονειρικό γάμο και τέσσερα παιδιά το ζευγάρι χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν ζει πια στην Ελλάδα. Κανείς δεν μιλάει για το ζευγάρι, κανείς δεν μαθαίνει νέα του, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει αν εκείνη η ζωή σαν παραμύθι συνεχίζεται. Είναι προφανές πως το τέλος του γάμου πλησιάζει και το διαζύγιο γίνεται γνωστό το φθινόπωρο του 2017.

Λέγεται πως η Τζίνα αδυνατούσε να ανεχτεί τη ζωή στην πλούσια πολιτεία του Κονέκτικατ, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα και, τον υψηλότερο δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης σ όλες τις ΗΠΑ. Δημόσια φροντισμένα πάρκα, ειδυλλιακή φύση, κόκκινες φυλλωσιές στα δέντρα, μεγάλες ιδιοκτησίες, πολιτισμένη συμπεριφορά, μεγάλοι δρόμοι, καθαριότητα! Το Κονέκτικατ ήταν και είναι η πολιτεία για τους εκλεκτούς του πλούτου, με ασφάλεια, νόμο, ευγένεια και υπέροχες κατοικίες. Τη Τζίνα λένε, φίλες της, την έπνιγε και την έβρισκε «καταθλιπτική» και «θλιβερή». 

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2017 και από τώρα έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με την Τζίνα να ζητά 700.000 ευρώ ετησίως για διατροφή. Βγαίνουν στη φόρα όλα πλέον και ίσως αυτό να μην είναι καλό για όλους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζίνα Αλιμόνου: Η σειρά στην οποία την ερωτεύτηκε όλη η Ελλάδα (pics)

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Ο έρωτας που έφτασε στον γάμο και το άδοξο τέλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments