Ελλάδα

Στον Αρχιεπίσκοπο ο πρίγκιπας Κάρολος

Στον Αρχιεπίσκοπο ο πρίγκιπας Κάρολος
Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα συναντηθεί ο πρίγκιπας Κάρολος.

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα έχει στις 10.10 το πρωί ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες επίσκεψη στη χώρα μας. 

Στις 11.10 θα επισκεφθεί τον ιερό Ναό Καπνικαρέας και στις 11.35 το Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου, όπου θα καταθέσει στεφάνι, παρουσία των Πρέσβεων των χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας και των Δημάρχων Αλίμου και Αθηναίων.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Βρετανικό πολεμικό πλοίο «Echo», που συμμετέχει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη, την ακταιωρό της Βρετανικής Συνοριακής Δύναμης HMC «Valiant», που συνεργάζεται με το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο και την τριήρη «Ολυμπιάς».

Θα τον υποδεχθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και θα ακολουθήσει ξενάγηση στο θωρηκτό «Αβέρωφ» και συνάντηση του Πρίγκηπα με υψηλόβαθμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Στις 15.45, στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», ο Κάρολος θα παρακολουθήσει τη Διεθνή Εκπαιδευτική Διάσκεψη, που οργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Χθες, κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε στις θυσίες του ελληνικού λαού στα χρόνια της κρίσης, στο θάρρος με το οποίο οι Έλληνες αντιμετώπισαν τις απροσδόκητες προσφυγικές ροές στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στους κοινούς δεσμούς, ιστορικούς και πολιτισμικούς, που ενώνουν την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πρίγκιπας Κάρολος: Οι Έλληνες αντιμετώπισαν τις δύσκολες καταστάσεις με θάρρος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments