Διεθνή

Θύμα απάτης η Μπριζίτ Μακρόν – Τι συνέβη

Θύμα απάτης η Μπριζίτ Μακρόν – Τι συνέβη
Χρησιμοποιήθηκε το πρόσωπο της για να διαφημιστεί καλλυντικό προϊόν.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν έπεσε θύμα απάτης. Συγκεκριμένα φέρεται να είναι το πρόσωπο μιας αντιρυτιδικής κρέμας και αφεντικό μιας εταιρείας καλλυντικών.

Πιο αναλυτικά, η ιστοσελίδα της μάρκας «Beauty and Truth» χρησιμοποίησε το πρόσωπο της Μπριζίτ Μακρόν για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν μια αντιρυτιδική κρέμα.

Ωστόσο η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου δεν έχει καμία σχέση με την κρέμα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Γάλλους να την αγοράσουν πεπεισμένοι πως αν την χρησιμοποιεί η Μπριζίτ, τότε θα είναι καλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien» η ηλεκτρονική απάτη ξεκίνησε με άρθρα για την κρέμα σε ψεύτικες ιστοσελίδες ειδήσεων. Τα άρθρα ανέφεραν την ιστορία της «επιτυχίας της εταιρείας καλλυντικών της Πρώτης Κυρίας» και πως χρησιμοποίησε μια «αντιρυτιδική κρέμα που θα άλλαζε τη βιομηχανία φροντίδας του δέρματος».

Ένα θύμα της απάτης δήλωσε: «Το άρθρο ανέφερε πως η Μακρόν συνδεόταν με την εταιρεία και πως η Μισέλ Ομπάμα και η Κάρλα Μπρούνι ήταν καλοί πελάτες τους. Νόμιζα ότι ήταν μια σοβαρή εταιρεία».

Το θύμα υπέγραψε για κάτι που νόμιζε ότι θα ήταν ένα δοκιμαστικό αξίας 4 ευρώ, αλλά σύντομα ανακάλυψε πως είχε υπογράψει μια συνδρομή που θα της κόστιζε 88 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments