Ελλάδα

Στη δημοσιότητα φρικτές λεπτομέρειες για την 19χρονη που σκότωσε το μωρό της – Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος

Στη δημοσιότητα φρικτές λεπτομέρειες για την 19χρονη που σκότωσε το μωρό της – Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος
Φρικτές οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα. Η 19χρονη, αφού γέννησε μόνη της, έπνιξε το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και το έδωσε στη γιαγιά για να το πετάξει στα σκουπίδια. Τραγική ειρωνεία η σύλληψη έγινε στη γιορτή της μητέρας. Φωτογραφίες από τη μεταγωγή τους σε εισαγγελέα και ανακριτή. Πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Πέμπτη.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το φριχτό έγκλημα που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πετρούπολη, όπου ένα βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη μίας 19χρονης και της 54χρονης μητέρας της και έτσι εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση που αφορά το βρέφος που είχε εντοπιστεί νεκρό, τυλιγμένο μέσα σε μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, στις 26 Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη. Η 19χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η μητέρα του παιδιού, και η 54χρονη η μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες, που συνελήφθησαν χθες, που ήταν η γιορτή της μητέρας, φέρονται να έχουν ομολογήσει την πράξη τους. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη ομολόγησε πως είχε μια ανεπιθύμητη κύηση και δεν ήθελε να κρατήσει το βρέφος, καθώς και ότι με τη βοήθεια της μητέρας της έπνιξαν το νεογέννητο και το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Η 19χρονη και η μητέρα της ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Με βάση όσα είπε η 19χρονη στην αστυνομία, είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω Facebook και το μωρό προέκυψε χωρίς να το θέλει κανένας από τους δύο. Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρη αν είναι όντως εκείνος ο πατέρας… Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτή η κατάστασή της.

Η 19χρονη έχει και έναν αδερφό, ο οποίος είναι ο μόνος που εργάζεται στην οικογένεια, ενώ ο πατέρας τους έχει πεθάνει.

Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος της 19χρονης

H 19χρονη με την μητέρα της πέρασαν από τον εισαγγελέα και στη συνέχεια πήγαν στο κτίριο εννέα προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή. Τους έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και όχι για παιδοκτονία, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους. Οι δύο γυναίκες πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Πέμπτη.

Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι όταν γέννησε είχε αιμορραγία και προσπάθησε να σώσει το μωρό. Ανέφερε ωστόσο ότι η ιατροδικαστική έρευνα στο βρέφος δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ο ίδιος όμως επέμεινε πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό. Θα ζητηθεί να γίνει αλλαγή στην κατηγορία που βαρύνει τις δύο γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σοκ στην Πετρούπολη: 19χρονη γέννησε και έπνιξε το μωρό της – Βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments