Γεύση

Την Κρήτη τιμά φέτος το φεστιβάλ «Mount Athos Area Kouzina 2018»

Την Κρήτη τιμά φέτος το φεστιβάλ «Mount Athos Area Kouzina 2018»
Το φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια, περιλαμβάνει 32 εκδηλώσεις για την ανάδειξη όλων των γαστρονομικών τεχνικών.

Την Κρήτη ως γαστρονομικό προορισμό, τιμά φέτος το φεστιβάλ «Mount Athos Area Kouzina 2018», που γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Χερσονήσου και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Tο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου με στόχο την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα. Την Κρήτη θα εκπροσωπήσει ο Σύλλογος Γυναικών Επισκοπής Δήμου Χερσονήσου «Εργάνη».

Το «Mount Athos Area Kouzina 2018» αποτελεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός για την περιοχή του ‘Αθω και θα εστιάσει στο «πάντρεμα» της τοπικής παράδοσης με την τοπική κουζίνα κάθε περιοχής που συμμετέχει στο φεστιβάλ, ενώ περιλαμβάνει εκδηλώσεις όπως γιορτές της φύσης, της θάλασσας, της γης, των προϊόντων, διαγωνισμούς και μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής, γεύσεις που αναδεικνύουν τα βιολογικά προϊόντα και την πλούσια παραγωγή, γεύσεις προσφυγικές, αρχαιοελληνικές, παραδοσιακές, μοναστηριακές, μεσογειακές, αλλά και gourmet πιάτα – δημιουργίες τοπικών και διάσημων σεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση ανοίγει τις πύλες της (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments