Αθλητισμός

Αναβρασμός στην ΑΕΚ – Φεύγει κι άλλος βασικός; – Αδειάζει το ρόστερ, τι θα κάνει ο Χιμένεθ

Αναβρασμός στην ΑΕΚ – Φεύγει κι άλλος βασικός; – Αδειάζει το ρόστερ, τι θα κάνει ο Χιμένεθ
Η πρωταθλήτρια χάνει παίκτες και πρέπει να τους αντικαταστήσει.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, η οποία έχασε όχι απλά έναν ποδοσφαιριστή που τη βοήθησε, αλλά επί της ουσίας τον MVP της σεζόν. Τον παίκτη με πολλά σημαντικά γκολ κατά τη διάρκεια της χρονιάς που η Ένωση έγινε ξανά πρωταθλήτρια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε στους παίκτες πως θα ενισχυθεί η ομάδα και μιλώντας στο περιβάλλον του ανέφερε ότι θα έρθουν… παιχταράδες, όμως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή αντί να παίρνει… χάνει ποδοσφαιριστές. Και μάλιστα σημαντικούς.

Ο Λάζαρος έφυγε, ο Αραούχο φεύγει, ο Λιβάγια είναι στον… αέρα. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Η συμπεριφορά του Βράνιες εξακολουθεί να προβληματίζει διοίκηση και προπονητή και δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα και γι’ αυτόν. Όμως εδώ θα μιλάμε για… αποδόμηση του ρόστερ.

Αν η ΑΕΚ χάσει όλους αυτούς θα χρειαστεί 4-5 μεταγραφές βασικών ποδοσφαιριστών για να έχει ο Χιμένεθ το ρόστερ που επιθυμεί. Ο Ισπανός αναμένεται να κάνει συνάντηση με τον Μελισσανίδη πριν φύγει για διακοπές προκειμένου να τα βάλουν κάτω και να δουν πως θα κινηθούν. Και σίγουρα οι απαιτήσεις του θα είναι πολλές και μεγάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελισσανίδης στους παίκτες: "Όποιον γουστάρουμε τον φέρνουμε, όποιον θέλουμε τον κρατάμε"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments