Αθλητισμός

“ΠΑΟΚάρα μου πήρες τα μυαλά” – Ο παιχταράς που θέλει σαν τρελός ΠΑΟΚ

“ΠΑΟΚάρα μου πήρες τα μυαλά” – Ο παιχταράς που θέλει σαν τρελός ΠΑΟΚ
"Αρρώστησε" με την εικόνα του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Έκανε φέτος την καλύτερή του χρονιά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν ο απόλυτος ηγέτης της τρομερής πορείας του Ατρόμητου και απέδειξε γιατί ο ΠΑΟΚ είχε σπαταλήσει χρήματα για να τον κάνει δικό του. Ο Αμρ Ουάρντα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ με τη φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα έχει στο μυαλό του την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Αιγύπτιος ανήκει στον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα μπορούσε να μη χαρεί απ’ όσα άκουσε. Άλλωστε, ο πρώτος του στόχος είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουάρντα είδε από κοντά τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, πανηγύρισε την κούπα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα δήλωνε… τρελαμένος με τον κόσμο και το πάθος που έβγαζε. "Είναι τρελοί οι οπαδοί μας. Θέλω να αγωνιστώ ξανά σε μια Τούμπα κατάμεστη και να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ", έλεγε σε όσους ήταν μαζί του το βράδυ του Σαββάτου.

Δεν είναι τυχαίο πως τόσο πριν από το ματς, όσο και μετά απ’ αυτό, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατέβηκε από τα επίσημα και πήγε προς την εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ για να τους χαιρετίσει και να λάβει την αγάπη τους. Αν θα λάβει και το πολυπόθητο "ναι" του Λουτσέσκου θα το δείξει ο χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος Φορτούνης; – Τρέλα για Πέλκα στην Τουρκία – Απλώνουν εκατομμύρια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments