Αθλητισμός

“Βόμβα” Καρυπίδη με Δώνη – Προσπάθεια για… αρπαγή

“Βόμβα” Καρυπίδη με Δώνη – Προσπάθεια για… αρπαγή
Λέτε να γίνει κι αυτό;

Στον Άρη επικρατεί ενθουσιασμός για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και ο Θόδωρος Καρυπίδης ετοιμάζεται για… μεγάλα μπαμ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο ψάξιμο προπονητή, με προτεραιότητα να αποτελεί το εξωτερικό. Από εκεί φαίνεται πως θα είναι η επιλογή του νέου τεχνικού.

Ωστόσο, μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής, στον Άρη θα προχωρήσουν σε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ήδη έχει γίνει προεργασία, ήδη ο Καρυπίδης και οι συνεργάτες του μιλούν με ατζέντηδες για να προχωρήσουν σε επαφές και προσπαθεί μάλιστα να κάνει και… εκπλήξεις.

Μία απ’ αυτές είναι ο Χρήστος Δώνης. Πριν από λίγες μέρες, όταν ακόμα δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, προσπάθησε ο Άρης να προσεγγίσει τον παίκτη. να κάνει την… αρπαγή. Ωστόσο από πλευράς Δώνη μεταφέρθηκε στους Θεσσαλονικείς πως πρώτα θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δει τι επιλογές θα έχει.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Δώνης φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους "πράσινους’ κάτι που θέτει εκτός μάχης τον Άρη. Εκτός αν… στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, πράγμα δύσκολο και ξανά μπουν στο παιχνίδι οι κίτρινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Άρης: Το ποστάρισμα του Καρυπίδη και τα σχόλια των οπαδών (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments