Αθλητισμός

Έτοιμος ο αντί… Μακ – Αυτόν τον παιχταρά επιλέγει ο Λουτσέσκου

Έτοιμος ο αντί… Μακ – Αυτόν τον παιχταρά επιλέγει ο Λουτσέσκου
Ο Μακ δεν θα μείνει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η μέτρια χρονιά που έκανε ο Σλοβάκος τον φέρνει εκτός ομάδας, αφού όπως ενημέρωσε ο δικέφαλος τη Ζενίτ, δεν πρόκειται να κάνει χρήση της ρήτρας και να τον αγοράσει.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να… τελειώσουν τις μετριότητες και όσο κι αν πρόσφερε ο Μακ στην πρώτη του θητεία, είναι αλήθεια πως φέτος έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκείνος που είπε στη διοίκηση πως δεν… αξίζει τον κόπο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην αγορά του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή. Και είναι αλήθεια πως έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του και σκοπεύει στην προετοιμασία να του δώσει την ευκαιρία που ψάχνει.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έκανε τρομερή χρονιά με τον Ατρόμητο, είναι πάρα πολύ ποιοτικός, έχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να ενθουσιάσει την εξέδρα. Μάλιστα, η χρονιά του στο Περιστέρι έδειξε πως έχει αλλάξει και πολλά πράγματα στη συμπεριφορά του. Πως μπαίνει σε… καλούπια.

Ο Ουάρντα μετά το Μουντιάλ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και δεδομένα θα πάρει την ευκαιρία που ψάχνει. Είναι πλέον στο δικό του χέρι να την εκμεταλλευτεί, να μείνει και να καθιερωθεί. Γιατί ποιοτικά έχει όλα τα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οριστικά τέλος ο Μακ από τον ΠΑΟΚ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments