Αθλητισμός

Ποστάρισμα – φωτιά: “Ηρωική έξοδος των Αγγελόπουλων” – Τι σημαίνει η ανακοίνωση;

Ποστάρισμα – φωτιά: “Ηρωική έξοδος των Αγγελόπουλων” – Τι σημαίνει η ανακοίνωση;
Τι κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση των Αγγελόπουλων; Ποιος θεωρεί ότι φεύγουν;

Εξέπληξαν άπαντες χθες οι Αγγελόπουλοι. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μια κοινή δήλωση/ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία.

Χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, χωρίς κάποια ερώτηση ή σε κάποια συνέντευξη Τύπου, τα δύο αδέρφια επί της ουσίας… αποθέωσαν τη δουλειά που έχουν κάνει. Και οι ερμηνείες που προσπαθεί να δώσει αρκετός κόσμος από χθες είναι πολλές και διαφορετικές.

Άλλοι λένε ότι απλά ήθελαν να υπενθυμίσουν τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με χαμηλό μπάτζετ σε μια διοργάνωση που άλλες ομάδες σκορπάνε πολλά εκατομμύρια. Άλλοι θεωρούν ότι είναι μια δήλωση για να πείσουν και τους πλέον… δύσπιστους πως δεν πρέπει να αμφισβητεί κανείς την επιτυχία τους, επειδή φέτος δεν πήγαν στο φάιναλ φορ.

Κι άλλοι μιλούν για… ηρωϊκή έξοδο και για τις τελευταίες δηλώσεις τους πριν την αποχώρηση, λόγω των οικογενειακών θεμάτων που υπάρχουν. Μάλιστα, ακόμα και ο Γιαννακόπουλος μέσω Instagram άφησε να υπονοηθεί κάτι τέτοιο, ποστάροντας τις δηλώσεις του.

Την απάντηση θα δώσουν μόνο οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι. Και από τις κινήσεις που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι θα δείξουν αν σκοπεύουν να αποσυρθούν ή θα παραμείνουν για να συνεχίσουν το έργο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βουίζει» όλη η μπασκετική πιάτσα – «Φεύγει και παίρνει τη θέση του Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments