Αθλητισμός

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης – Το ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης – Το ανακοίνωσε ο Απόλλωνας
Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Αλμπάνης, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνει την παραχώρησή του στην Ένωση. Όπως είχατε διαβάσει, ο 24χρονος άσος είχε συμφωνήσει… οριστικά και αμετάκλητα με τους Κιτρινόμαυρους για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών. Καταρχήν συμφωνία υπήρχε και με τον Απόλλωνα, ωστόσο έπειτα από… σφήνες άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων, ζητήθηκε από την ΑΕΚ να βελτιώσει κάπως την προσφορά της.

Από την πλευρά της Ένωσης προέκυπτε εξ αρχής ότι θα δίνονταν τα χρήματα που απαιτούνταν για να τελειώσει η μεταγραφή, κάτι που συνέβη, με τον Απόλλωνα να βάζει σήμερα τη… σφραγίδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AEK: Κατέθεσε το 1,8 εκατομμύρια ευρώ για Λιβάγια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments