Οικονομία

Κώστας Γεράρδος: Το “Πλαίσιο” στο σχήμα του Marathon VC

Κώστας Γεράρδος: Το “Πλαίσιο” στο σχήμα του Marathon VC
Ο Κώστας Γεράρδος ανέφερε τι προσδοκά το Πλαίσιο μέσω του Marathon VC.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πλαισίου, Κώστας Γεράρδος, αποκάλυψε την εμπλοκή της εταιρείας στην ελληνική stratup σκηνή.

Μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας, ο Κώστας Γεράρδος ανέφερε πως, τόσο η εταιρεία, όσο και ο ίδιος προσωπικά, παρακολουθούν στενά όσα συμβαίνουν στο εγχώριο οικοσύστημα των Startup εταιρειών.

Τόνισε ότι έτσι αποφάσισε να συμμετάσχει, σε πρώτη φάση, στο σχήμα του Marathon Venture Capital.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως η συμμετοχή του Κώστα Γεράρδου είναι προσωπική. Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι ιδέες και οι τάσεις που φέρνουν μαζί τους οι Startup εταιρείες είναι κάτι που τον «κεντρίζει» και ως Πλαίσιο.

Σημείωσε μάλιστα ότι σε δεύτερο χρόνο η εταιρεία μελετά την ενσωμάτωση ενός Intrapreneurship προγράμματος, στα πρότυπα της Interamerican.

Μέσω του προγράμματος αυτού, το Πλαίσιο, προσδοκά να δώσει την δυνατότητα στους εργαζομένους του να εξελίξουν την δική τους ιδέα, σε εταιρεία, εκμεταλλευόμενοι όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που κρύβει ένας μεγάλος οργανισμός όπως αυτό τους Πλαισίου!

Σημειώνεται Marathon VC, ιδρύθηκε στο πλαίσιο του Equifund και έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες του επενδύσεις, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Δημήτρη Μάρη, ιδρυτή της 24MEDIA, στο Advisory Committee του συγκεκριμένου fund.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρίτσης: Απλοποιούνται οι διαδικασίες ίδρυσης και αδειοδότησης των μεταποιητικών μονάδων

Αυτές είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments