Πολιτική

Μητσοτάκης: “Oυδέποτε έχω ζητήσει προληπτική γραμμή στήριξης”

Μητσοτάκης: “Oυδέποτε έχω ζητήσει προληπτική γραμμή στήριξης”
"Αυτό που λέμε είναι ότι στη σημερινή συγκυρία η χώρα πρέπει να δανείζεται με λελογισμένα επιτόκια", πρόσθεσε.

“Αιφνιδιασμός” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, σχετικά με την προληπτική γραμμή στήριξης και όχι μόνο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε “πυρά” με τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα σε έντονο ύφος του είπε να μην ψεύδεται.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε καίρια ζητήματα και μάλιστα με την τοποθέτησή του έρχεται ουσιαστικά απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο που πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ανάγκη ύπαρξης προληπτικής γραμμής στήριξης αλλά απέναντι και στον επικεφαλής της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα που και εκείνος είχε ταχθεί υπέρ.

« Μην ψεύδεσθαι ουδέποτε εγώ έχω ζητήσει προληπτική γραμμή στήριξης, ούτε η Νέα Δημοκρατία . Αυτό που λέμε είναι ότι στη σημερινή συγκυρία η χώρα πρέπει να δανείζεται με λελογισμένα επιτόκια».

Ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, πρόσθεσε:

«Αν πιστεύετε ότι υπάρχει καθαρη έξοδος ελάτε στη Βουλή και νομοθετήστε την κατάργηση της μείωσης των συντάξεων και της κατάργησης του αφορολόγητου», είπε.

«Θέλουμε να συμμαζέψουμε το κράτος και να μειώσουμε τη φορολογία. Εσείς θέλετε ένα πλαδαρό κράτος και μεγάλη φορολογία. Μας κατηγορείτε ότι δε θέλουμε προσλήψεις στο δημόσιο. Εγώ δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments