Ζώδια

Τα ζώδια… ερωτέυουνται – Δες πώς φέρεται το κάθε ζώδιο όταν δαγκώνει την λαμαρίνα

Τα ζώδια… ερωτέυουνται – Δες πώς φέρεται το κάθε ζώδιο όταν δαγκώνει την λαμαρίνα
Έρωτας και ζώδια! Για να ξέρεις τι να περιμένεις!

Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ πως βιώνει το κάθε ζώδιο τον έρωτα; Δες παρακάτω τι κάνουν τα ζώδια όταν υποκύπτουν στην δύναμη του έρωτα!

ΚΡΙΟΣ

Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, και το πιό καυτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, με ενθουσιασμό και χωρίς μέτρο και περιορισμούς. Είναι τρυφερός και ας προτιμάει να μην το εκδηλώνει και τόσο! Ψάχνουν για σύντροφο να ανταποκρίνεται στην… μούρλια τους και η κάθε μέρα να θυμίζει την πρώτη φορά. Το κακό είναι οτι ερωτέυεται γρήγορα αλλά του περνάει και το ίδιο γρήγορα. Εκτός κι αν πρόκειται για σχέση μακροχρόνια στην οποία περίπτωση μπορεί και να του πάρει χρόνια ολόκληρα να το ξεπεράσει. Είναι υπερσεξουαλικός το λιγότερο, νυμοφομανης θα διόρθωνε κανείς και ψοφάει για φλερτ και σεξ σε διάφορα. Θέλει παιχνίδια, έχει απίστευτη όρεξη και γουστάρει ακραία το μυστήριο. Θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να την θαυμάζουν όλοι. Του αρέσει η καλή εμφάνιση αλλά και τα ψυχικά χαρίσματα. Τα θέλει και τα παίρνει όλα. Πολλές φορές το παίζει αδιάφορος όταν είναι ερωτευμένος, είναι υπεράνω. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Η γυναίκα Κριός είναι ενα απροσδιόριστο θυελλώδες μυστήριο πλάσμα, αγαπά δυνατά και παθιασμένα. Αφοσιώνεται στο ταίρι της αρκεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Δεν επιλέγει εύκολα συντρόφους. Ο πλανήτης της ΄Αρης σπρώχνει το ενδιαφέρον της σε δυναμικούς άντρες. Όμως θέλει να υπερισχύει, να ελέγχει και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Την γοητεύουν οι Αιγόκεροι, όντας το άλλο άκρο καθώς είναι ό,τι πιο κοντά στον Κριό υπάρχει σε θέματα δυναμισμού και μπορεί να την γειώσει αλλά ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι και ενας Λέων. Ο Κριός επίσης είναι μια δυνατή και παθιασμένη σχέση αρκεί να περιορίσει τον εγωισμό της γιατί οι συγκρούσεις θα είναι επικές!

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν γήινο και σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα. Πιστεύει στον αληθινό έρωτα. Είναι αισθηματίας ως το κόκκαλο και δεν μπερδεύει έρωτα με σεξ. Αργεί να ερωτευτεί και να δεσμευτεί. Όταν το αποφασίσει, δημιουργεί μια ζεστή, στοργική, ασφαλή σχέση. Έχει πάθος και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, αναζητά τη σταθερότητα. Του αρέσει η συντροφικότητα και η συμβίωση. Αντέχει τη ρουτίνα και η σταθερότητα μιας σχέσης τον βοηθά να κατακτήσει το σύμπαν. Είναι ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος, ευγενικός, καλός αλλά κτητικός εραστής. Το σκηνικό της σεξουαλικής πράξης έχει πολυτέλεια. Είναι πάντα έτοιμος να προχωρήσει σε μια δέσμευση. Η γυναίκα Ταύρος, με πλανήτη της την Αφροδίτη, συγκεντρώνει αξιόλογες θηλυκές ιδιότητες που σπάνια βρίσκονται. Είναι αισθησιακή, διαισθητική, με αντοχές και πείσμα και ο έρωτας καθορίζει τη ζωή της. Έχει επιμονή και κατανόηση να βοηθήσει σημαντικά το σύντροφό της και φυσικά δεν δέχεται την απιστία. Συμπέρασμα; Μακριά από Ζυγούς και Διδύμους. Με Αιγόκερω και Παρθένο δημιουργεί σχέσεις ρουτίνας. Τρυφερή η σχέση με Καρκίνο και Ιχθύ, μοιραία η σχέση με Υδροχόο, σεξουαλική η σχέση με Σκορπιό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τον Δίδυμο, ο έρωτας είναι παιχνίδι. Έχει πολλές ερωτικές συνευρέσεις αλλά οι περισσότερες είναι απλά σενάρια που πλάθει μόνος του μέσα στο μυαλό του. Πραγματικά ή νοερά, είναι ένας άπιστος άντρας. Του αρέσουν το φλερτ, οι αλλαγές, η επικοινωνία. Αναζητά τη σύντροφο που θα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Ενθουσιάζεται εύκολα και του περνά εύκολα. Δημιουργεί σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και την επικοινωνία. Ονειρεύεται ένα ταίρι που να του ερεθίζει το μυαλό και να είναι πρωτότυπο στην καθημερινότητα. Πηγαινοέρχεται σε σχέσεις, απομακρύνεται συναισθηματικά για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του και να βλέπει τη σύντροφό του με καινούργια ματιά. Γνωρίζει άριστα τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι ερωτύλος, με μεγάλη διάρκεια σεξουαλικής ζωής αλλά το βασικότερο γι’ αυτόν είναι η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Κανείς δεν πλήττει μαζί τους. Είναι ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει αστεία, ωραίες ατάκες και ανταλλάσσει συνεχώς απόψεις. Όταν ερωτεύεται, είναι φιλικός και ρομαντικός, ικανός να γράψει ποιήματα και πάντα περνάς καλά μαζί του.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ chill, ειλικρινής, επικοινωνιακή, ανήσυχη, πνευματώδης. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλια, την αδικία, τη μιζέρια, τις συμβατικές σχέσεις. Δεν συμβιβάζεται στον έρωτα. Ο Υδροχόος είναι μια ιδανική περίπτωση γι’ αυτήν. Φτερό στον άνεμο με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος δεν δέχεται τη φαντασία της, ο Ταύρος της δίνει ασφάλεια και ο Αιγόκερως τη δαμάζει. Ο Ιχθύς είναι μια μοιραία επιλογή και της δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.

Πηγή: neolaia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments