Αθλητισμός

NBA ή… Ολυμπιακός; – Οι φήμες για Έλληνα προπονητή

NBA ή… Ολυμπιακός; – Οι φήμες για Έλληνα προπονητή
Θα δεχτεί να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι ή θα παραμείνει στα μέρη μας;

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κατάφερε να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης φέτος και φαίνεται πως αυτό θα του στερήσει τη θέση του στον πάγκο των Ρώσων. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας εκεί.

Ο Ιτούδης ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα της καριέρας του και έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις για τη νέα σεζόν. Κυρίως από ομάδες της Ευρωλίγκας, αφού πολλές θα βγουν στην αγορά για να βρουν νέο προπονητή.

Όμως ο Ιτούδης δεν σκέφτεται μόνο… ευρωπαϊκά. Κι αυτό για οι σειρήνες που φτάνουν στ’ αυτιά του έρχονται και από την άλλη άκρη του κόσμου. Και συγκεκριμένα την Αμέρικη. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα, το NBA.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Έλληνα προπονητή να εξετάζει από τους Ντιτρόιτ Πίστονς προκειμένου να πάρει μια θέση στο προπονητικό τιμ της ομάδας! Ναι, καλά διαβάσατε. Στο NBA παρακολουθούν την πορεία των Ευρωπαίων προπονητών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και ο Μπλατ και ο Μεσίνα έχουν εργαστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όμως το ερώτημα είναι το εξής: Θέλει ο Ιτούδης να πάει στο NBA; Θέλει να αφήσει την Ευρωλίγκα; Θέλει να δουλεύει ως βοηθός; Γιατί άλλο να είσαι πρώτος προπονητής κι άλλο “ένας απ’ τους πολλούς”. Κι ας πρόκειται για το όνειρο του NBA.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Θα ζυγίσει τις προτάσεις του ο Ιτούδης και θα αποφασίσει. Κι αν έρθει επίσημα το Ντιτρόιτ ή άλλη ομάδα του NBA τότε θα μπει σε διαδικασία σκέψης.

Ιτούδης και για Ολυμπιακό;

Κρατήστε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: οι Αγγελόπουλοι πάντα είχαν σε εκτίμηση τους Έλληνες προπονητές. Γιαννάκης, Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος. Και ο τεχνικός ΤΣΣΚΑ είναι ψηλά στην εκτίμησή τους για τις ικανότητές του. Αν ο Σφαιρόπουλος δεν μείνει μετά το καλοκαίρι λοιπόν, που είναι και το πιθανότερο, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση από… λιμάνι μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βουίζει» όλη η μπασκετική πιάτσα – «Φεύγει και παίρνει τη θέση του Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments