Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Παγωμάρα” στον κόσμο από τη μεταγραφή που θέλει ο Παϊρότζ – Θα φέρει το “9αρι” της Ταϊλάνδης;

Παναθηναϊκός: “Παγωμάρα” στον κόσμο από τη μεταγραφή που θέλει ο Παϊρότζ – Θα φέρει το “9αρι” της Ταϊλάνδης;
Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παιχταρά, αλλά ο Πιεμπονγκσάντ τι άποψη έχει;

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνουν μεταγραφές που να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Είναι δεδομένο αυτό. Οι περιορισμοί που έχουν δεν τους επιτρέπουν να κάνουν παρά μόνο μία μεταγραφή άνω των 23 ετών.

Ο κόσμος περιμένει πως τουλάχιστον αυτή η μεταγραφή θα αφορά έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να έρθει ένας παίκτης που θα μπορούν να στηριχτούν πάνω του οι υπόλοιποι. Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης (αν είναι αυτός ο προπονητής) θέλουν επιθετικό. Και κοιτάζουν κυρίως την ελληνική αγορά.

Όμως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται να… αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime”, που φαίνεται να έχει πολύ καλή ενημέρωση για το θέμα, ο Ταϊλανδός θέλει παίκτη που να κάνει… γκελ στην αγορά της χώρας του! Δηλαδή στην Ταϊλάνδη! Παίκτη αναγνωρίσιμο στην Ασία.

Θέλει να το κάνει αυτό για να γίνει γνωστό το όνομα του Παναθηναϊκού εκεί. Και το ερώτημα είναι ποιος παίκτης μπορεί να κάνει γνωστό τον Παναθηναϊκό στην… Ταϊλάνδη. Διότι ο Παναθηναϊκός έχει ταβάνι στο συμβόλαιο που θα προσφέρει. Μάξιμουμ αποδοχές 100.000 ευρώ, λέει το ρεπορτάζ. Άρα δεν μπορεί να έρθει κάποιο μεγάλο όνομα. Εκτός αν πρόκειται για μεγάλο όνομα στην Ταϊλάνδη. Ή σε κάποια άλλη ασιατική χώρα, που το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι πολύ χαμηλό.

Το “9αρι” της Ταϊλάνδης στον Παναθηναϊκό;

Δηλαδή τι θα δούμε στον Παναθηναϊκό; Τον… Αντισάκ Κραϊσόρν, που είναι ο βασικός σέντερ φορ της Εθνικής Ταϊλάνδης και παίζει στην ομάδα Muangthong United, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας; Έτσι θα φτιάξει το όνομά του ο Παναθηναϊκός στην Ασία; Και τι θα κερδίσει με το να φτιάξει το όνομά του στην Ασία; Θα έρθουν χορηγοί; Θα βάλουν χρήματα;

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν επιθετικό που θα μπει άμεσα και θα κάνει τη διαφορά. Δεν χρειάζεται διαφήμιση του ονόματός του στην… Ταϊλάνδη. Μετά αυτά. Πρώτα πρέπει να φτιάξει κανονική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο: «Ντροπή σου» (pic)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments