Διεθνή

Behind the Scenes: Στην Κίνα τα μπαρ είναι πιο κακόφημα απ’ όσο νομίζεις (pics)

Behind the Scenes: Στην Κίνα τα μπαρ είναι πιο κακόφημα απ’ όσο νομίζεις (pics)
Τα νεαρά όμορφα κορίτσια της Κίνας, χρησιμοποιούνται από τους επιχειρηματίες της νύχτας σαν κράχτες για τους πλούσιους Κινέζους που αυξάνονται καθημερινά. Τα μπαρ γίνονται πιο σκοτεινά, η σεξουαλικότητα είναι διάχυτη παντού, ενώ τα γυναικεία κορμιά είναι η βιτρίνα τους.

Η Κίνα είναι η χώρα που αμφιταλαντεύεται συνεχώς. Ο απλός τρόπος των Κινέζων, με τα λιγοστά αγαθά και την σκληρή εργασία, δίνει τη θέση του σε μια νέα τάξη με μεγάλα εισοδήματα, που διψούν για απελευθέρωση, διασκέδαση και αμαρτίες.

Οι πωλήσεις ακριβών ειδών εκτοξεύθηκαν την τελευταία πενταετία, ο δυτικός τρόπος ζωής έχει εισβάλλει για τα καλά στη χώρα της Ανατολής, και φυσικά η νυχτερινή ζωή της χώρας δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί.

Τα νεαρά όμορφα κορίτσια της Κίνας, χρησιμοποιούνται από τους επιχειρηματίες της νύχτας σαν κράχτες για τους πλούσιους Κινέζους που αυξάνονται καθημερινά. Τα μπαρ εγκαταλείπουν την λιτή διακόσμηση, γίνονται πιο σκοτεινά, η σεξουαλικότητα είναι διάχυτη παντού, ενώ τα γυναικεία κορμιά είναι η βιτρίνα τους.

Η Κίνα μπαίνει δειλά δειλά στους προορισμούς του σεξοτουρισμού, με υπηρεσίες σαφώς ανώτερες και τιμές πολύ πιο προσιτές. Ο Ουκρανός φωτογράφος Sergey Melnitchenko, δουλεύοντας σε ένα κινεζικό κλαμπ, εντυπωσιάστηκε από τη μοναδική ατμόσφαιρα της δουλειάς . Συνειδητοποίησε πόσα σπουδαία πράγματα διαδραματίζονταν εκεί και έτσι ξεκίνησε τη σειρά φωτογραφιών με τίτλο “Behind the Scenes”.

Όπως λέει ο ίδιος, “πίσω από τις σκηνές, υπάρχει περισσότερο μπουρλέσκ από ό,τι στη σκηνή και η συγκέντρωση των σεξουαλικών υγρών είναι πιο ισχυρή από το οξυγόνο. Δεν υπάρχει το ψέμα της σκηνικής παρουσίας. Είναι η καθημερινή τους ζωή, η ζωή μας, η ζωή μου”.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε το κόσμο των μπαρ της Κίνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χίτλερ με βλέπεις; Σαν σήμερα ο θρυλικός Τζέσε Όουενς έριξε «γροθιά» στον Φύρερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments