Lifestyle

Morgan Freeman: Ζήτησε συγγνώμη μετά τις κατηγορίες

Morgan Freeman: Ζήτησε συγγνώμη μετά τις κατηγορίες
Ο Morgan Freeman ζήτησε συγγνώμη μετά τις κατηγορίες που διατύπωσαν σε βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση, οκτώ γυναίκες.

Ο Morgan Freeman ζήτησε συγγνώμη μετά τις κατηγορίες που διατύπωσαν σε βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση, οκτώ γυναίκες.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε ο ηθοποιός σε ένα μήνυμα.

Μια νεαρή βοηθός παραγωγής που εργάστηκε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας «Εκδίκηση με Στυλ» κατήγγειλε ότι ο Φρίμαν την άγγιξε ή την χάιδεψε χαμηλά στην πλάτη, ενώ σχολίαζε το σώμα της.

Μια άλλη γυναίκα, μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας «Η συμμορία των μάγων» (2013) κατήγγειλε μια παρόμοια συμπεριφορά, λέγοντας ότι ο Φρίμαν την παρενόχλησε όπως και άλλες βοηθούς.

«Ο Morgan Freeman μου σήκωνε τη φούστα και με ρωτούσε αν φοράω εσώρουχο»

Συνολικά 16 άνθρωποι μίλησαν στο CNN για τον Φρίμαν, εκ των οποίων οι οκτώ ανέφεραν ότι υπήρξαν θύματα παρενόχλησης, άλλες έκαναν λόγο για απρεπή συμπεριφορά του, ενώ περιέγραψαν ότι υπήρξε και ένα μοτίβο ανάρμοστης συμπεριφοράς και μέσα στην εταιρεία παραγωγής του, τη Revelations Entertainment.

Μία νεαρή βοηθός παραγωγής στην ταινία «Going in Style» ανέφερε σχετικά: «Προσπαθούσε να μου σηκώσει τη φούστα και ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχο». Συμπλήρωσε ότι προχώρησε σε ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως να την αγγίζει χαμηλά στη μέση ή σχόλια για το σώμα της.

Μία άλλη γυναίκα, που ήταν βασικό μέλος της παραγωγής της ταινίας « Now You See Me» το 2012, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο, ότι ο Φρίμαν την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, τόσο εκείνη, όσο και τη βοηθό της, κάνοντας σχόλια για το σώμα τους.

«Γνωρίζαμε ότι όταν θα ερχόταν, δεν θα έπρεπε να φοράμε κάτι που να τονίζει τα στήθη μας, τα οπίσθιά μας, και γενικά κολλητά ρούχα», τόνισε.

Ωστόσο οι καταγγελίες δεν έμειναν μόνο εντός των πλατό, καθώς μία δημοσιογράφος του CNN, η οποία συνυπέγραψε το άρθρο, η Κλόι Μελάς λέει ότι κι εκείνη έπεσε θύμα της συμπεριφοράς του, πριν από ένα χρόνο, όταν του πήρε συνέντευξη για το «Going in Style».

Η Mελάς, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν έξι μηνών έγκυος, δήλωσε ότι ο Φρίμαν μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, της κράτησε το χέρι για να μη φύγει, λέγοντας της: Είσαι για «φάγωμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σκοτεινός κόσμος του Χόλιγουντ – Μπραντ Πιτ σε Γουάινσταϊν: «Θα σε σκοτώσω αν…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments