Πολιτική

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ νομίζω έφαγε πιο πολλές… (vid)

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ νομίζω έφαγε πιο πολλές… (vid)
Ο διάλογος που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη μπροστά στις κάμερες.

Ο Αλέξης Τσίπρας στον σύντομο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον Γιάννη Μπουτάρη, αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό του δημάρχου το περασμένο Σάββατο.

Ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά την επίθεση των τραμπούκων, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον σωματοφύλακα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Μανώλη.

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας» είπε ο κ. Μπουτάρης.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε χαμογελώντας «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές…».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε ο δήμαρχος

Αναφερόμενος, δε, στον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι «είναι νο1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει…» με τον πρωθυπουργό να προσθέτει «είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Γιάννη Μπουτάρη «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και αμέσως μετά επισήμανε ότι η στάση του δημάρχου έχει γίνει σύμβολο και τόνισε ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, αν υπάρχει δυνατότητα, μέσω του facebook, να αποκλείονται συνομιλίες που προτρέπουν στην οργάνωση επιθέσεων από διάφορα άτομα.

Πηγή βίντεο: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας – Μπουτάρης: Τα λένε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments