Αθλητισμός

Καυτό ερώτημα: Θα αντέξει ή θα τα παρατήσει ο Νταμπίζας;

Καυτό ερώτημα: Θα αντέξει ή θα τα παρατήσει ο Νταμπίζας;
Ο Νίκος Νταμπίζας, ο Αβραάμ Γκραντ και τα παιχνίδια εξουσίας στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τα καθήκοντά του σαν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Και είναι αλήθεια πως στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές υπήρξε ειλικρινής και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

Όπως επίσης κατάφερε στην πρώτη του… αποστολή να φέρει επιτυχία, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Χρήστου Δώνη με συνοπτικές διαδικασίες. Όμως ο Νταμπίζας έχει μάθει να λειτουργεί έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή της ομάδας.

Άλλωστε, το μοντέλο Νταμπίζας – Αναστασίου υπήρξε το πλέον επιτυχημένο επί εποχής Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό. Όταν το δίδυμο… έσπασε, άρχισαν τα προβλήματα.

Ο Νταμπίζας γνωρίζει πως για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την κατηγορία την επόμενη σεζόν χρειάζεται… υπέρβαση. Χρειάζεται μπόλικη δουλειά και γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν χρειάζεται να υπάρχει… πολυφωνία.

Όμως οι πληροφορίες πως ο Αβραάμ Γκραντ έρχεται για να αναλάβει τα πάντα, ίσως φέρουν προβλήματα. Θα δεχτεί παρεμβάσεις ο Νταμπίζας στο έργο του; Θα δεχτεί να… προσπεράσει τον προπονητή, για να κάνει ότι του πει ο Ισραηλινός; Θα αντέξει στο παιχνίδι εξουσίας, όταν έχει μάθει να λειτουργεί μόνος του;

Ερωτήματα που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως η απάντηση είναι “ναι”. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Για έναν άνθρωπο σαν τον Νταμπίζα, το να παρέμβεις στη δουλειά του θα θεωρηθεί τουλάχιστον άκομψο. Και δεν είναι διατεθειμένος να έχει έναν ρόλο… γλάστρα, αλλά ρόλο πρωταγωνιστή. Αυτό άλλωστε συμφώνησε με τον Αλαφούζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ουζουνίδης και το αγαπημένο του παιδί – Θα τον πάρει απ’ τον Παναθηναϊκό;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments