Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να διαμορφώσει μια νέα κουλτούρα διαλόγου

Ανδρουλάκης: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να διαμορφώσει μια νέα κουλτούρα διαλόγου
Χαιρέτισε μάλιστα την εισήγηση της επιτροπής Γερουσίας των ΗΠΑ να παγώσει η πώληση των αεροσκαφών F-35, o k. Ανδρουλάκης.

Να σταματήσει ο λαϊκισμός και το πελατειακό κράτος, ζήτησε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, αυτές οι δύο γάγγραινες της χώρας, όπως είπε, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Έψιλον»

«Η Ελλάδα πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη από την ορθή διαχείριση του δημόσιου διαλόγου. Δυστυχώς, συνεχίζεται μια κουλτούρα απόλυτης δημαγωγίας στο πολιτικό σύστημα και ο κ. Τσίπρας έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Ενώ εκτίμησε πως «από τη μια οι εξελίξεις στην Ιταλία θα δυσκολέψουν την υπόθεση του ελληνικού χρέους. Κι από την άλλη έχουμε τις εκλογές και μια μεγάλη πολιτική κρίση στη Τουρκία.

Σ’ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό το πολιτικό σύστημα πρέπει να διαμορφώσει μια νέα κουλτούρα διαλόγου κι εθνικής συνεννόησης».

Αναφερόμενος ειδικά στην Τουρκία τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πιέσει περισσότερο, κυρίως για τους δύο φυλακισμένους Ελληνες στρατιωτικούς ενώ ξεκάθαρα μίλησε για την ανάγκη να επιβληθούν κυρώσεις από την Ευρώπη. Χαιρέτισε μάλιστα την εισήγηση της επιτροπής Γερουσίας των ΗΠΑ να παγώσει η πώληση των αεροσκαφών F-35.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδρουλάκης: Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για συνταγματική αναθεώρηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments