Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Σαββάτου για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο Σαββάτου για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο 26/05 Σάββατο - Ωροσκόπιο.

Ερωτοσκόπιο 26/05 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια κριός

Θα θέλετε να κάνετε μια μεγάλη έκπληξη στο ταίρι σας, με μια παρορμητική έκφραση της τρυφερότητας που νιώθετε. Φυσικά θα ενθουσιαστεί και θα σας δείξει την ευτυχία του!

Ζώδια ταύρος

Μήπως μπορείτε να βρείτε καινούργιους τρόπους αξιοποίησης της επιρροής του έτερού σας ήμισυ, και σε άλλες πτυχές της ζωής σας πέρα από την προσωπική; Είναι εντυπωσιακό το πόσα μπορείτε να κάνετε ο ένας για τον άλλον, γι’ αυτό πολλά πράγματα θα βελτιωθούν περισσότερο σύντομα!

Ζώδια δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας είναι πολύ βαθιά. Γι’ αυτό αυτή την περίοδο θέλετε να είστε λίγο πιο χαλαροί, αντί να εμπλέκεστε σε διαλόγους με ένταση. Το πιο πιθανό είναι να έχει ακριβώς την ίδια ψυχολογία και η άλλη πλευρά!

Ζώδια καρκίνος

Διαβεβαιώστε το ταίρι σας ότι είστε απόλυτα ειλικρινείς και «καθαροί» απέναντί του, γιατί μάλλον τρέφει κάποιες αμφιβολίες για την αφοσίωσή σας… Μην πείτε αυτά που θα του βελτιώσουν τη διάθεση, να πείτε την αλήθεια σας!

Ζώδια λέων

Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική και το ταίρι σας είναι στο πλευρό σας για να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κάτι ξεχωριστό, που θα σας μείνει αλησμόνητο!

Ζώδια παρθένος

Η ζωή σας είναι πολύ γεμάτη αυτή την περίοδο. Θα έκανε καλό στη σχέση σας αν ζητούσατε τη βοήθεια του ταιριού σας, ώστε να απλοποιήσετε το πρόγραμμά σας όσο είναι δυνατόν. Έτσι θα ελευθερώσετε περισσότερο χρόνο για να τον περάσετε μαζί!

Ζώδια ζυγός

Το ταίρι σας περιμένει από εσάς να παίρνετε τις πιο σοβαρές αποφάσεις, ακόμα και να δίνετε τον έναυσμα για τις συζητήσεις σας. Αν νιώθετε άβολα με αυτό, θα πρέπει να το συζητήσετε. Πάντως, το γεγονός είναι ότι τα καταφέρνετε άρτια!

Ζώδια σκορπιός

Αν νιώθετε να ελλοχεύει κάποια κρίση στη σχέση σας, είναι βέβαιο ότι έχετε τους τρόπους να την χειριστείτε. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται μόνο για κάποια παρανόηση. Όλα θα γίνουν ομαλά και πάλι, μόλις «καθαρίσετε» τους διαύλους επικοινωνίας με το ταίρι σας.

Ζώδια τοξότης

Η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Η αφοσίωσή σας είναι δεδομένη μεν, αλλά ενίοτε χρειάζονται και οι λέξεις για να νιώσει η άλλη πλευρά εξίσου καλά!

Ζώδια αιγόκερως

Αν νιώθετε να σας έχει μπερδέψει κάτι, γιατί δεν ζητάτε από το ταίρι σας να το ξεκαθαρίσετε; Κάτι φαίνεται να μην είναι ακριβώς όπως παρουσιάζετε. Μόλις πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε, θα αποφασίσετε και τις επόμενες κινήσεις σας.

Ζώδια υδροχόος

Πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση σε ένα σοβαρό θέμα, που έχει επιφέρει απομάκρυνση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Όλα είναι θέμα απόφασης για να γίνει το πρώτο βήμα. Μετά θα νιώσετε και πάλι τις θετικές δονήσεις!

Ζώδια ιχθύες

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα αλλά και να πείσετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Μαζί μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα, γι’ αυτό μην διστάσετε να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό. Μετά θα αποφασίσετε για τις περαιτέρω κινήσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments