Ζώδια

Ωροσκόπιο: Το 3ήμερο αυτό ανοίγει τους δρόμους των ερωτικών επικοινωνιών

Ωροσκόπιο: Το 3ήμερο αυτό ανοίγει τους δρόμους των ερωτικών επικοινωνιών
Ωροσκόπιο: Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες.

Ωροσκόπιο – Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες που θα έρθουν στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά, σε υποθέσεις αγάπης και σχέσεων!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Εσείς είστε το αισθηματικό – ερωτικό απωθημένο κάποιου, που ακόμη δεν σας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ευθέως. Οι επικοινωνίες, θα πάρουν φωτιά, από τις επόμενες ημέρες.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ταύρος

Εσείς ακόμη και αν δεν λέτε πολλά, σίγουρα γίνεστε αντιληπτοί. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας, που θα προσπαθήσει ο πρώην σας, να αποκωδικοποιήσει.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Δίδυμοι

Η τύχη είναι στα πόδια σας, και πραγματικά πρέπει να την μετατρέψετε σε επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο έρωτας πλησιάζει άμεσα.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Καρκίνος

Στο ερωτικό σας στόχαστρο είναι πολλοί. Εσείς πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να δώσετε κάπου τελικά το κλειδί της καρδιάς σας. Αποφασίστε με ωριμότητα.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Λέων

Μια προσπάθεια που κάνατε τον τελευταίο καιρό, για να προσεγγίσετε κάποια παλιά σας αγάπη, έχει γίνει αντιληπτή. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε και το σχετικό πλησίασμα και διάλογο.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Παρθένος

Έχετε βάλει τον εαυτό σας σε θέση παρατηρητή, και δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι πλέον περισσότερο, για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ακόμη ερωτικά.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ζυγός

Μην παίρνετε ότι σας λένε και εσείς σαν δεδομένο. Παρακολουθείστε τις πράξεις και αν αυτές τελικά θα σας πείσουν. Αυτές οι μέρες θα φέρουν καινούργιες ειδήσεις – αποτελέσματα.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή, έχει πάρει μια απότομη καμπή τις τελευταίες ημέρες, και αυτό σας ανησυχεί πολύ. Σίγουρα οι διάλογοι, που έρχονται θα σας λύσουν όλες τις ανασφάλειες.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Τοξότης

Υπάρχουν κάποια ακόμη μπερδέματα του συντρόφου σας, με το παρελθόν, που καλείστε πραγματικά, να μην ανακατευτείτε. Λήγουν και είσαστε η μόνη του ερωτική επιλογή.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Αιγόκερως

Θα σας έρθει μια είδηση, που θα ανακοινώνει την θέληση που έχει ο πρώην σας, να σας μιλήσει και να είστε πάλι μαζί κανονικό ζευγάρι. Εσείς μην κάνετε ωστόσο κάτι παρορμητικό.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Υδροχόος

Εσείς κάντε ότι θέλετε, πείτε ότι θέλετε, το άτομο που ξέρετε ότι ακόμη σας θέλει, και κατά καιρούς σας πετάει υπονοούμενα, θα σας κάνει πρόσκληση για μια ιδιαίτερη συνάντηση.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ιχθείς

Κύκλος είναι αυτή η ζωή, που σας έχει ταλαιπωρήσει αυτό το χρονικό διάστημα, σε κάθε τομέα. Μέχρι να λήξει ο Μάιος, εσείς θα έχετε στα χέρια σας χρήμα και επανασύνδεση ερωτική.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments