Αθλητισμός

Μεγάλη ανατροπή στον Άρη – Ποιος “τελείωσε” απ’ την ομάδα και ποιον σκέφτονται για αντικαταστάτη

Μεγάλη ανατροπή στον Άρη – Ποιος “τελείωσε” απ’ την ομάδα και ποιον σκέφτονται για αντικαταστάτη
Ο Άρης εξασφάλισε την άνοδο και πλέον κοιτάζει τη στελέχωση.

Η σεζόν στον Άρη ολοκληρώθηκε την Κυριακή (27/5), με μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, αυτή κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μολονότι, οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της football league, εντούτοις ο βασικός στόχος της ανόδου στη Super League επετεύχθη και πλέον, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του στόχου έπαιξε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Άρη, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του με ομάδες της Football League. Τις αναλαμβάνει και τις ανεβάζει κατηγορία.

Ο Μυροφορίδης δεν θα συνεχίσει στον Άρη κάτι που είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Οι δύο πλευρές «χωρίζουν» σε φιλικό επίπεδο, με τον Μυροφορίδη να αναζητεί πλέον, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του ΑΟ Τρίκαλα όπως ενημερώσαμε.

Ποιος θα πάρει τη θέση του; Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν… αυτοπροταθεί στον Καρυπίδη. “Βαριά” ονόματα, που θέλουν να χτίσουν τον Άρη της Σούπερ Λίγκας, μαζί με τον νέο προπονητή.

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακόμα δεν έχει καταλήξει και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει τα ραντεβού για να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο σε ένα πόστο που είναι άκρως σημαντικός για την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα» Καρυπίδη με Δώνη – Προσπάθεια για… αρπαγή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments