Διεθνή

“Αναστήθηκε” ο δολοφονημένος Ρώσος δημοσιογράφος – Εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου.

“Αναστήθηκε” ο δολοφονημένος Ρώσος δημοσιογράφος – Εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ο Μπαμπτσένκο δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ουκρανία.

Ανατροπή στην υπόθεση της “δολοφονίας” του Ρώσου δημοσιογράφου και σφοδρού επικριτή του Πούτιν, Αρκάντι Μπαμπτσένκο.

Μια πολύ περίεργη τροπή πήρε η υπόθεση της «δολοφονίας» του γνωστού ρώσου δημοσιογράφου και επικριτή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, Αρκάντι Μπαμπτσένκο. Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ο Μπαμπτσένκο δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ουκρανία.

Την είδηση του θανάτου του μάλιστα είχε ανακοινώσει η αστυνομία. Μάλιστα ανέφεραν ότι ο Μπαμπτσένκο υπέκυψε στα τραύματά του στο ασθενοφόρο. Η γυναίκα του τον βρήκε αιμόφυρτο στο δρόμο ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι αρχές υποπτεύονται ότι η δολοφονία οφείλεται στις επαγγελματικές δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονταν ο Ρώσος δημοσιογράφος.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του απαίτησε από το Κίεβο να διεξάγει μια ταχεία έρευνα για τη δολοφονία του Ρώσου δημοσιογράφου, ενώ η ρωσική εξεταστική επιτροπή ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μια ποινική έρευνα για τη δολοφονία του Μπαμπτσένκο. Η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ) ζήτησε τη γρήγορη και διεξοδική έρευνα από τις ουκρανικές αρχές για τη δολοφονία του Μπαμπτσένκο και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη δικαιοσύνη. Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνούσε για τον χαμό του. Όμως, πριν από λίγο πολλά διεθνή πρακτορεία μετέδωσαν ότι ο Αρκάντι Μπαμπτσένκο είναι ζωντανός και μάλιστα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου που μετέδωσε η ουκρανική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονήθηκε στο Κίεβο ο Ρώσος δημοσιογράφος Αρκάντι Μπαμπτσένκο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments