Διεθνή

Φλόριντα: Ο μακελάρης είχε προαναγγείλει την επίθεση στο σχολείο (vids)

Φλόριντα: Ο μακελάρης είχε προαναγγείλει την επίθεση στο σχολείο (vids)
Στη δημοσιότητα έρχονται δύο σύντομα βίντεο που είχε τραβήξει ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ πριν το μακελειό που εξαπέλυσε σε λύκειο της Φλόριντα.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται, από το γραφείο του εισαγγελέα της Φλόριντα, δύο βίντεο που είχε τραβήξει ο 19χρονος μακελάρης, Νικόλας Κρούζ, πριν την επίθεση που εξαπέλυσε στο λύκειο της πόλης Πάρκλαντ στις 14 Φεβρουαρίου, που στοίχισε τη ζωή σε 17 μαθητές και δασκάλους.

«Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός. Όταν με δείτε στις ειδήσεις, θα ξέρετε ποιος είμαι», δηλώνει ο Κρουζ στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο πιθανόν την ημέρα της επίθεσης, από την οποία σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν- Ντάγκλας.

«Με λένε Νικ και θα είμαι ο επόμενος που θα ανοίξει πυρ σε σχολείο το 2018», προσθέτει. Μάλιστα αναφέρει και τον στόχο του: «Τουλάχιστον 20» νεκροί. «Θα πεθάνετε όλοι. Μπαμ, μπαμ, μπαμ. Ανυπομονώ», λέει.

Στο βίντεο εξηγεί ότι θα πάει στο λύκειο καλώντας ένα ταξί Uber και με το ημιαυτόματο όπλο του AR-15.

«Ας αρχίσει σήμερα το μακελειό μου. Όλα τα τρομαγμένα παιδιά θα τρέχουν για να κρυφτούν. Μπροστά στην οργή της εξουσίας μου, θα μάθουν ποιος είμαι», προσθέτει ο νεαρός. «Δεν είμαι τίποτε, δεν είμαι κανένας, η ζωή μου είναι ένα μηδενικό και δεν έχει κανένα νόημα», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φλόριντα: Δείτε τον μακελάρη να ρίχνει με όπλο φορώντας καπέλο με σλόγκαν του Τραμπ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments