Αθλητισμός

Η “Μασία” μετακομίζει Θεσσαλονίκη – Θέλει “Μπουσκέτς” ο Άρης

Η “Μασία” μετακομίζει Θεσσαλονίκη – Θέλει “Μπουσκέτς” ο Άρης
Ο Άρης έτοιμος να κάνει δικά του τα... ταλεντάκια της Μπαρτσελόνα.

Ο Πάκο Ερέρα είναι και επίσημα ο προπονητής του Άρη, με τον Ισπανό ήδη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για την ενίσχυση της ομάδας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τηλεφώνησε στον Ερέρα, του εξέφρασε τη στήριξή του και του είπε πως η πόρτα της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή. Και ο Άρης αναμένεται να το εκμεταλευτεί.

Και φυσικά, ο Ισπανός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα επιχειρήσει να βρει “ταλεντάκια” από τη Μασία και να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ήδη έχει κάνει μια πρώτη… προεργασία κι εκεί που ρίχνει το βάρος είναι στους επόμενους “Μπουσκέτς”.

Σε θέσεις δηλαδή της μεσαίας γραμμής, με παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν στον Άρη με τα τρεξίματά του και με την ακρίβεια στο παιχνίδι τους.

Ένας απ’ αυτούς, μάλιστα, ονομάζεται Μπουσκέτς. Πρόκειται για τον Οριόλ Μπουσκέτς, με ύψος 1.85, που αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος. Είναι 19 χρονών και φέτος κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη Barcelona B. Οι Καταλανοί δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να δώσουν δανεικούς ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη ανατροπή στον Άρη – Ποιος «τελείωσε» απ’ την ομάδα και ποιον σκέφτονται για αντικαταστάτη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments