Μedia

Survivor: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης

Survivor: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από το Survivor.

Έπειτα από συνολικά έξι υποψηφιότητες, τέσσερις με τους Διάσημους και δύο με τους Μαχητές, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν αυτός που αποχαιρέτησε το Survivor 2.

Ο ηθοποιός ήταν τελικά εκείνος που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι την Εύη και την Ροδάνθη.

Survivor: Τι δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος 

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστώ πλέον. Ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό μου ομολογώ πως με τη βοήθεια των γιατρών έπαιζα. Είχα σχεδόν καθημερινά παυσίπονες ενέσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις κακουχίες που με κατέβαλαν. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δυναμώσει μετά την αποχώρησή μου…», είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Η Ροδάνθη είναι εκείνη όμως που δέχεται την πιο αυστηρή κριτική.

Κατά της Ροδάνθης Καπαρού μίλησε η Μελίνα Μεταξά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2. «Με σιγουριά θα έλεγα ότι η Ροδάνθη δεν έχει τον τίτλο του Survivor γιατί από την αρχή είναι ένα παιδί που μπήκε σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχει καθόλου εμπειρίες ζωής. Απ’ ότι έλεγε και μόνη της, τα είχε όλα έτοιμα μέχρι τώρα. Ποτέ δεν προσπάθησε να ανακαλύψει κάτι, να βρει κάτι… Πάντα καθόταν, δεν έκανε ούτε καν δουλειές στην καλύβα, δεν βοηθούσε. Και στα αγωνίσματα ήταν σαν να αποφεύγει, ήταν φυγόπονη. Συνέχεια είχε τραυματισμούς, οπότε για μένα σίγουρα έναν τίτλο τέτοιο δεν τον έχει», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Η Εύη Σαλταφερίδου που ήταν υποψήφια με τη Ροδάνθη και το Νάσο, μιλώντας με τη νεαρή παίκτρια είπε πως η ίδια δεν έχει εικόνα για τον εαυτό της αλλά έχει για τη Ροδάνθη. «Για σένα έχω ας πούμε. Είσαι κατσαρίδα… Δεν πεθαίνεις με τίποτα» είπε η Εύη γελώντας στη Ροδάνθη, εννοώντας ότι δεν αποχωρεί από το παιχνίδι όσες φορές και να βγαίνει υποψήφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουρούτσος: Η στιγμή που αντικρίζει την Λάουρα (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments