Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε μυθικό ποσό για να μείνει στη Ρεάλ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε μυθικό ποσό για να μείνει στη Ρεάλ
Όλη τη... Μαδρίτη ζητάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Ζαλίζουν τα νούμερα που κυκλοφόρησαν στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα, ζήτησε 50 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει στην ομάδα!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας «El Confidencial», σύμφωνα με το οποίο ο 33χρονος επιθετικός ζήτησε 80 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 50 εκατ. ευρώ «καθαρά» τον χρόνο, ώστε να συμφωνήσει και να παραμείνει στην «Βασίλισσα» και τα επόμενα τρία χρόνια.

Ίσως με αυτές τις συνθήκες να αλλάξουν τα δεδομένα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επαναπροσδιορίσει την αρχική του άποψη και να μην αποχωρήσει από τους «μερένχες».

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θέλουν να επενδύσουν στη Ρεάλ, αφού δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο 33ο έτος της ηλικίας του.

Όλες οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν τις εξελίξεις και προετοιμάζουν τις κινήσεις τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ράμος: Αν υπάρχει κάτι με Ρονάλντο να το ξεκαθαρίσει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments