Μedia

Το Τατουάζ: Μεγάλες εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Το Τατουάζ: Μεγάλες εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
Όλα όσα θα δούμε στο Τατουάζ σήμερα.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Τατουάζ.

Συγκεκριμένα, ο Τόνυ μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να πείσει τη Μαργκώ ότι ο Στρατηγός είναι αυτός που έχει «φυτέψει» κοριούς, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της και την καθησυχάζει, ενώ ο ίδιος προετοιμάζεται για τις μεγάλες αποκαλύψεις και το τελικό βήμα που θα ανατρέψει τα πάντα. Εκτός αυτού, την ίδια ώρα στην Αθήνα, η αγωνία για την κατάσταση της Ελένης που συνεχώς επιδεινώνεται, έχει τρελάνει τον Ορφέα και θα τον οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα που θα βάλει σε την οικογένεια Μελά, σχετικά με το τι κρύβει.

Από την μεριά του, ο Νικόλας προχωράει όλο και πιο βαθιά την έρευνά του στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας και ανακαλύπτει ακόμα μια πτυχή αυτής της βρώμικης ιστορίας. Ο Θεοχάρης, πνιγμένος από τις ενοχές, αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι έκανε έρωτα με μια άλλη γυναίκα, ενώ ο Στέφανος φτάνει στα όριά του με τη Νικόλ που για μια ακόμα φορά, τυφλωμένη από τη ζήλεια, ενοχλεί την Όλγα.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με τον Θεοχάρη να ομολογεί την αλήθεια στην Αμαλία και η αντίδρασή της τον εκπλήσσει. Η ζήλεια της Νικόλ εκνευρίζει τον Στέφανο και της εξηγεί πως η σχέση τους τελείωσε. Ο Νικόλας και η Βέρα γυρίζουν το ντοκιμαντέρ του αργεντίνικου τάνγκο. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή της Ελένης.

Τέλος, στο σημερινό επεισόδιο του Τατουάζ θα δούμε τον Τόνυ να συνεχίζει να εκτελεί το σχέδιό του με επιτυχία. Η αυτοκτονία μιας ανήλικης κοπέλας εξαιτίας των εκβιασμών, οδηγεί την Τατιάνα στα άκρα. Η Αμαλία συγκεντρώνει στοιχεία που καίνε την Μαργκώ και δείχνει αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους. Η Αλκυόνη ξανασμίγει με τη μαμά της. Η Άννα τηλεφωνεί στον Άλεξ και του συμπαραστέκεται με το πρόβλημα της Ελένης. Τέλος, ο Νικόλας αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά και την καρδιά του στην Βέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τατουάζ: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στη νέα ώρα προβολής του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments