Αθλητισμός

Capelli Sports: Συμφωνία – μαμούθ της ΑΕΚ με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού

Capelli Sports: Συμφωνία – μαμούθ της ΑΕΚ με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού
H AEK ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού, Capelli Sports προκειμένου να ντύνει την ομάδα για τα επόμενα -τουλάχιστον- τρία χρόνια, σε ένα deal πολλών εκατομμυρίων!

Η συνεργασία της ΑΕΚ με τη NIKE ολοκληρώθηκε κι επίσημα, όπως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης. Πλέον, η Ένωση μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού, Capelli Sports!

Πρόκειται για συμφωνία τριετούς διάρκειας με προοπτική πενταετίας, κατά την οποία οι “κιτρινόμαυροι” θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 5.000.000 ευρώ! Ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φανέλα θα παρουσιαστεί μόλις ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα, η Capelli Sports θα δημιουργήσει εμφάνιση αποκλειστικά για την ΑΕΚ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στον τελευταίο φιλικό τεστ (στις 31 Ιουλίου), πριν απ’ τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα των “κιτρινόμαυρων”.

Μέσω της συμφωνίας με την ΑΕΚ, η Capelli Sports θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική, αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά, αφού στηρίζει πολλά στην πορεία της Ένωσης στο Champions League ή το Europa League. Ο αθλητικός εξοπλισμός, εκτός απ’ τις επίσημες εμφανίσεις, θα παραδοθεί πριν πετάξει η αποστολή για την Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ: Το εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς» από ψηλά (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments